header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

dahlFor mediene har sprengningen av Regjeringsbygningen og massakren på Utøya vært årets om ikke århundrets begivenhet, og de renner over av snørr og tårer. Landets største avis, VG, har laget en egen vignett til hver eneste artikkel, med teksten ANGREPET PÅ NORGE mot rød bakgrunn. Er landet vårt nå blitt opptatt i, blitt en del av Arbeiderpartiet? En fransk enevoldshersker skal ha sagt at “Staten, det er meg”, og vi er nok noen som mener at Jens Stoltenberg tenker i samme baner, selv om han ikke våger å si det høyt – ennå. Etter den nesegruse dyrkingen han har opplevd siste uke, kan han tilgis om viraken har gått ham til hodet.

Det må være rimelig klart at angrepene var rettet mot Arbeiderpartiet, den sittende regjeringen og etterveksten i ungdomsfylkingen. Den umiddelbare foranledningen er selvsagt raseriet over innvandringen og islamiseringen av landet vårt. Vi er noen som husker Winston Churchills setning om at ethvert folk har rett til å verge landet sitt med alle midler, “og med ytterste strenghet straffe dem som har varmet seg ved inntrengernes leirbål”. Selv har jeg hevdet at de ansvarlige politikerne må stilles for riksrett, men ettersom ansvaret er fordelt på så mange i flere partier, Bondevik være nevnt, er vel utsiktene små, selv om vi skulle få en nasjonal regjering i landet.

Men Arbeiderpartiets synderegister er milelangt. Min generasjon husker spesielt raseringen av Forsvaret og forsvarsviljen i 30-årene, og sammenbruddet den 9. April, med arbeiderregjeringen og LO-toppenes hodeløse flukt til akkompagnement av hysteriske krav om at en avvæpnet hær skulle berge livet til disse utsøkte drittsekkene. Og sannelig kom de ikke skrevende over landgangen etter frigjøringen, med selvtilfredse glis over at de selv var kommet helskinnet gjennom ragnarokk. Fy til grisen for noe pakk!

Desinformasjon 290711

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 315 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015