garforsJeg har vært borte fra landet ei stund, og ikke fått med meg alt som har skjedd i den tida. Men når jeg nå leser igjennom diverse aviser, så ser jeg at denne regjeringen er ute på ville veier. For den 1. februar, la nemlig denne rødgrønne regjeringen ut, etter min menig, et makabert høringsnotat, der de går inn for å endre Grunnloven på dets helt vesentlige prinsipper. Ja som vil medføre, dersom dette forslaget går igjennom i Stortinget, at kongeriket Norge, slik Eidsvollsmennene utformet det, dermed vil opphøre!

Ja dette makkverket er trolig en konsekvens av det såkalte kirkeforliket, dersom jeg har forstått det rett. Der endringene i Grunnlovens bestemmelser om statskirkeordningen i stortingsperioden 2009-2013, vil føre til en dramatisk endring for landets befolkning. Og det er god grunn til å undre seg over hvorfor det haster slik, og hvorfor dette har gått så stille for seg. Sover våre biskoper også? For de er jo fraværende som alltid! Det er jo de som skal rykke ut når ”huset brenner” – der vår egen tro skal ut, mens islam er på full fart inn. Ja vi fikk en liten oppvisning i dag da Mulla Krekar blei pågrepet, og klarte å rope ut sin hyllest til islam framfor politiet, og som dessverre er kommet for å bli. Med våre egne myndigheters velsignelse!

Om to år skal vi feire tohundreårs jubileum for Norges Grunnlov, og som var fastsatt på Eidsvoll i 1814. Den gang fastsatte disse ansvarlige menn at Norge skulle være et selvstendig, fritt og udelelige land, og hvor den evangeliske lutherske tro skulle være bærebjelken. Men nå begynner det å se ganske mørkt ut både for landet og Grunnloven, og den tro vi fikk inn med morsmelka. Det ser ut som noen mener at det meste er utgått på dato, og da er vi sannelig ute på tynn is alle sammen! Dessverre har også denne regjeringen bestemt at de vil føre sin plan om det ”flerkulturelle” eksperiment og det ”fargerike fellesskap” videre, til punkt og prikke, og uten folkets godkjennelse Så da må en nok dessverre også ta med på kjøpet de alvorlige konsekvenser som vi i dag ser, og som så smått begynner å tårne seg opp.

Dessverre kommer denne regjeringen i dette høringsforslaget sitt med nokså uklare og halvråtne erstatninger, der disse forslag er dramatisk. Ja der de sidestiller islam og andre religioner, og der disse fremmede religioner også skal kunne motta betydelige pengebeløp.  Der de skal stilles på like fot med kristne når en skal ta hensyn til økonomiske tildelinger. I praksis vil det bety at den norske stat vil finansiere og vedlikeholde moskeene i landet. Dette er DRAMATISKE og meget FARLIGE endringer for Norge! Dessverre forstår de fleste svært lite av disse alvorlige omveltningene for vårt land og vårt folk.

Trolig ønsker våre rødgrønne politikere å gjøre disse farlige grep for å rive bort ethvert grunnlag for statskirkeordningen.  For å tilfredsstille de som ikke vil oss særlig godt! Samtidig som de ønsker å stadfeste denne uansvarlige og meget bekymringsfulle sekulariseringen som har skjedd MOT folkets vilje. Ja, hvor i neste omgang hele den norske stat skal oppløses og ofres. Og ikke minst legges i grav! Dette er bare enda et bevis på at den sittende regjeringens manglende respekt for vår Grunnlovs fedre, og ikke minst de som har bygd opp dette landet!

Svik mot Grunnloven 310312

Sendt 8.4.12 til:
«Alle» norske aviser. De norske politiske parti. Statsministerens kontor. Norske patrioter/nasjonalister.