header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: Alain Aidet fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

garforsI gårdagens lokalavis FREMOVER kunne vi se stortingspolitiker Geir-Ketil Hansen fra SV, innhyllet i terroristenes mest kjente symbol, et palestinaskjerf! 

Og dagen før, da fikk vi også se Narviks og AP sin store yndling, Anna Ljungren, avbildet sammen med en rekke AP og SV-representanter i en riksavis. Også med det samme terrorsymbolet rundt hodet – inne på stortinget. For ei skam!

Det var en tid da våre folkevalgte arbeidet for nordmenns og våre alliertes beste. Men den tiden er nok definitivt forbi. Nå arbeider de heller for fremmede makter, mens de kler seg i skjerf som signaliserer død over Israel, og lenge leve islamfacismen. Jo, vi lever i en merkelig og farlig tid. Der en del folkevalgte er terroristenes levende symbolskilt. Og det t.o.m. inne i vår egen nasjonalforsamling!

Ja, det er med stor sorg vi kan konstatere at det nye Norge tar form. Der disse AP og SV-representantene tar ordre fra denne pakistanske AP-representanten Hadia Tajik, og som oppfordret dem til å kle seg i det samme skrud som verdens verste terrorist Arafat gjorde. Og disse tvilsomme representantene var neppe vanskelig å be… Og er ikke dette en skandale, ja da veit ikke jeg som er en større skandale.

Jeg ble både, forbannet, trist og deprimert da jeg så dette bildet, ansiktet til Hadia Tajik, sittende der på sin taburett utrykksløs, intetsigende, med sine svarte øyner, uvennlig, uten det miste lille smil og dette merkelige draget om munnen, og innhyllet i et stort palestinaskjerf. Nei, dette lover ikke godt for kongeriket. Det var så det gikk kaldt nedover ryggen min, og der og da forsto jeg fort at denne dama er nok atskillig mer pakistansk/muslimsk i sin væremåte enn det norske hun gjerne vil være. Men for hennes partivenn Gahr Støre, som hyller ”det nye vi” – så gikk nok dette rett inn hos ham og hans likesinnede?

Å nei, denne stortingsrepresentanten fra AP, innpakket i dette terrorens symbol, og med dette lite vennlige blikket er tydeligvis en umoden politiker som burde innse at det er ord – og IKKE uniformering som er det som gjelder i stortinget! Og det bør også Geir-Ketil Hansen og Anna Ljungren snarest ta inn over seg, og aldri glemme!

For dette var en mørk dag for Norge! Islamismens klamme hånd har fått et ytterligere grep om en del av stortingsforsamlingen. Og nå gråter mange i Norge… Ja, jeg vil gå så langt der jeg påstår at hele denne gjengen som kledde seg i dette terrorsymbolet den 1.juni 2010, de burde mistet sine plasser på Stortinget. Umiddelbart! Det hører ingen steder hjemme at vi har enkelte representanter som svikter, håner og ydmyker den jødiske nasjonen! Det eneste demokratiet i hele Midt-Østen.

Forstår ikke disse representantene at Israel er omringet av fiender på alle kanter? Har de prøvd å sette seg inn i hvordan det er å bo i et slikt land? Og her sitter altså norske stortingspolitikere og dolker denne nasjonen i ryggen. Israel er i krig med akkurat de samme fiendene som norske soldater sloss mot i Afghanistan. Er det så vanskelig å forstå? Og det, mens denne dama Hadia Tajik fra Pakistan er kommet inn i vår nasjonalforsamling. Som sitter der og spotter oss nordmenn med sitt blikk, og forleder andre representanter til å gjøre det samme. At dette kvinnfolket, sammen med disse tankeløse AP og SV-representantene fikk lov til å ta dette terrorsymbolet inn i stortinget, det beviser bare det jeg alltid har sagt: At Norge om ikke så altfor mange år blir islamisert! Og det MOT det norske folks vilje. Dag Terje Andersen viser med dette til fulle, at han er komplett uegnet og totalt ubrukelig som landets stortingspresident! Dette hadde ALDRI gått bra dersom det var Carl I. Hagen som hadde sittet på den plassen. Men det var vel ikke mer enn hva en kunne vente av en uskolert tømmerhogger fra skogene på Hedemarken?

Dag Terje Andersen burde fortalt disse svikerne med klar og tydelig røst, at misbruk av stortinget, og ikke minst av taburettene IKKE blir akseptert! Når denne stortingspresidenten derimot lar slikt passere i nevnte sal, da må han også la lignende markeringer i andre saker passere!

Tajiks og hennes likesinnedes aksjon i stortinget var en stor provokasjon mot det norske folk. Nå har islam fått rotfeste i stortinget. Og vi ser nå det aller første konkrete tegnet på hva vi har i vente. Tenk det, at i Norges nasjonalforsamling der finnes det nå en rekke representanter som støtter dem som har grunnlovfestet at det jødiske folket skal utslettes! Kan det bli verre?

Ringen er nå sluttet. Hvorfor tok ikke likeså godt disse representantene med seg et hakekors og festet til sitt bryst? Og samtidig kunne de ropt Heil Hitler? Jeg ser nemlig ingen forskjell på planene som Hitler hadde og planene til Hamas.

Skam 090610

Sendt 9.6.10 til:
”Alle” norske aviser.  De norske politiske parti.  Nasjonale aktivister.


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 116 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. – E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) – Kontonr.: 0530.40.68169 – Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX – IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 – Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015