header

Bli medlem i FMI

På landsstyremøtet i september 2019 ble det vedtatt at medlemskontingenten blir forhøyet til kr 300,- per år for "Støttemedlemmer" og "Aktivist I" fom. 1.1.2020. For Aktivist II forblir kontingenten uendret.

Som fremtidig medlem i FMI bes å lese nøye informasjonen under, hvilken kategori medlemskap du ønsker å tilhøre, med de lojalitetsforpliktelser dette medfører. Les også vedtektene.

Er du usikker på om et medlemskap passer akkurat deg, men du ønsker likevel å bidra til en snuoperasjon vedr. norsk innvandringspolitikk, anbefales heller et abonnement på medlemsbladet Norge Er Vårt eller på andre måter å bidra økonomisk til kampen for å bevare Norge norsk.

Medlemskap inkluderer medlemsbladet «Norge Er Vårt», som kommer ut to ganger per år.

Medlemskap inndeles i tre kategorier:

  • Støttemedlem: Som støttemedlem forventes det ikke at man er aktiv. Det stilles ikke krav til å delta på FMIs aktiviteter, men et støttemedlem er mer enn velkommen på de fleste aktiviteter og møter. Et støttemedlem betaler den årlige medlemsavgiften på minst kroner 300,-. Ønsker et støttemedlem å bidra aktivt, betaler støttemedlemmet for plakater og klistremerker, inkl. porto. Flygeblad betaler FMI, men støttemedlemmet betaler porto – som aktivist I.
  • Aktivist I: Som aktivist I forventes det at man er aktiv i FMI i form av distribusjon av flygeblad, opphenging av plakater og klistremerker. Aktivist I bestemmer selv om man vil delta på stands og andre offentlige arrangement der man kan bli utsatt for eksponering, og bestemmer selv graden av aktivitet. Aktivist I betaler den årlige medlemsavgiften på minst kroner 300,-. Aktivisten betaler for tilsendte plakater og klistremerker, inkl. porto. Flygeblad betaler FMI, men aktivisten betaler porto.
  • Aktivist II: Som aktivist II kreves det at man er aktiv i FMIs aktiviteter og understøtter og forsvarer organisasjonen i alle sammenhenger, så lenge det ikke har forekommet brudd på vedtektene. Aktivist II forplikter seg også til å delta på offentlige arrangement som stands og møter o.l. Som aktivist II betaler man en månedlig medlemsavgift på minst kroner 100,-. Denne månedlige medlemsavgiften er med og danner det økonomiske grunnlaget for folkebevegelsen og er i tillegg et bevis på aktivistens engasjement og lojalitet. Aktivist II kan, hvis ønskelig, betale inn en engangssum som gjelder for hele kalenderåret (minimum kroner 1200,-). I tillegg betaler aktivisten for tilsendt materiale som plakater, flygeblad og klistremerker, inkl. porto.

Personvern
FMI har strenge regler for personvern. Kun styret har tilgang til medlemslisten. Alle henvendelser behandles med full diskresjon og postutsendelsene skjer i lukket nøytral konvolutt. Vi gjør alt som står i menneskelig makt for å garantere anonymitet og beskyttelse både for medlemmer og andre som måtte ta kontakt med oss.

Innmelding
Bruk følgende e-post adresse ved innmelding:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Oppgi fullt navn, adresse, postnummer og poststed. Fødselsdato (seks siffer). Fylke og kommune. Type medlemskap, e-post adresse og telefonnummer.

 


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015