header

Foto over: Wikipedia.orghost pixabay

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Charlie Hebdo CharbT.v.: Stéphane «Charb» Charbonnier,  redaktør for ukemagasinet "Charlie Hebdo". Foto: Wikimedia Commons.

Etter nok en terrorhandling, denne gangen i Paris, hvor 12 mennesker er drept og 11 alvorlig skadd, tror jeg tiden er inne til å komme med en del spørsmål om dette «multikulturelle eksperiment» som er satt i gang over hele Europa – og hvem som er ansvarlig for en utvikling som går mot ren krig.

Jeg tror rett og slett at altfor mange lever i den villfarelse, og tror at dette vil gå seg til, noe det aldri vil gjøre! Systemets forsvarere er heller ikke i stand til å takle det prestisjenederlaget som en kraftig snuoperasjon vil innebære.  Og en forklaring om hva de vil med dette livsfarlige eksperimentet, det får vi heller ikke.

Når det gjaldt ideologier som  nazismen og kommunismen forsto man omsider at det ville ende med nederlag og katastrofe. Men man holdt det likevel gående til «the bitter end». Slik ser det også ut at de vil gjøre med sitt nye prosjekt – denne «flerkulturen» som ikke er liv laga. En ideologi som er bygd på samme totalitære trekk.

Dessverre har vi i dag politikere og samfunnsvitere som skal dra dette nedover våre hoder. Kan bl.a. nevne Ap-kvinnen Anniken Huitfeldts uttalekse på TV i fjor, der hun sier at «Multikultur skal befolkningen få – enten de liker det eller ikke»!  I tillegg har vi slike som Gahr Støre, Erna Solberg, Schei Grande, Audun Lysbakken, Hareide, Per Fuggeli, Hylland Eriksen m.fl. som aldri gir opp sitt multikultur-utopi prosjekt. En blir faktisk både redd og deprimert av slike uansvarlige mennesker!

Ikke nok med disse, men hele tiden får man påfyll via TV. På NRK hos Ole Torp onsdag kveld var det ikke stort bedre. I beste sendetid får muslimer lov til å komme med sine løgner, og det helt uten at Ole Torp stiller et eneste motspørsmål, når denne svartskjeggete muslimen fikk framstille Muhammed som det flotteste menneske som noen gang har levd på denne jord.  Ja slå den!

Hvorfor lar Ole Torp seg underkaste på denne måten, uten å spørre hvordan dette henger sammen med de biografiske fakta? Nei, ikke ett eneste spørsmål om islam «Guden» Allah eller koranen eller hadith som motiverende faktor. Og med en slik feighet, som de fleste utviser, da er det sannelig ikke rart at terroristene får blod på tann!

«Berikelse» 100115

garfors 060914Amund Garfors
Narvik, 8.1.15


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020


Informasjon i Søgne
Mandag 17. august 2020


Informasjon på Orkanger
Onsdag 5. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 63 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015