header

Foto over: Wikipedia.orgvaldres 1

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

220px Ole Borten MoeFoto fra: Wikipedia commons.

Urovekkande!

Ola Borten Moe sitt forslag om buplikt for asylsøkjarar/utlendingar i distrikta er urovekkande!

Etter at politiet i Oslo gjekk ut med krav om å spre uroelementa og innvandrarar utover i distrikts-Norge har fleire hengt seg på tanken. Når dei som mest har bedt om framandinnvandring no kjenner seg uttrygge i dei miljøa dei har skapt, så skal dei legge uroelementa ut over landet slik at andre skal få slite med det. Og det er ute i distrikta at politiressursane er minst til å hantere problema.

Vi er vorte eit folk som er totalt prisgitt internasjonale innvandrarmafiaer sine femtekolonner. Vi vert ikkje høyrde om korleis vi sjølve ynskjer å leve i framtida. Om vi gjev tilkjenne ei kritisk røyst så er både politikarar, media og resten av innvandrarlobbyane/ femtekolonnene ute med sine fordømingar, hets og latterleggjeringar. Det krevst at den vanlege kvinne og mann av norsk ætt held kjeft! Dette er det eliten som skal ta seg av, og når deira samfunnssystem viser seg å vere ei katastrofe, ja då er det kveget som skal få problema utover seg.

Eg vil nytte ei formulering som høver godt i det som no skjer i Europa og Norge, forma av Michal Rachel Suissa: "Sivilisasjon i solnedgang".

Og hugs det Lundteigen, at det er fleirtalspolitikarane og media som er hovedansvarlige for å føre vårt norske samfunn, saman med resten av Europa, inn i solnedgangen. Då går det mot natt for folk og fedreland, og natta og mørkret vert lang. Historia viser at når sivilisasjonar går under, så er det i lange tider. Det skal komande slekter av vårt folk få slite med. Og eg håpar dei får kjennskap til kven som er ansvarlege for ulukka dei har fått i arv frå fortida.

Urovekkande 010916

aasenNorvald Aasen

Kvammen, 1.9.16

Kommentarer   

+7 #2 Goggen 04-09-2016 16:49
Det er nok disse politikerkjeltr ingene som selv skulle hatt boplikt med disse uønskede fremmedelemente ne som de har dratt med seg inn i riket vårt.

Ola Borten er en ynkelog kaffelatte-fems e, i likheten med Lysbakken og skaphomsen Hareide, og hadde han latt seg avbilde i tarzan-truse, som Per Borten gjorde i sin tid ( nypesuppe.blogspot.no/.../... ), ...så hadde alle sett hva slag balleløs narr denne menneskeskikkel sen er.

Dirtytrix-Ola Borten likner forresten på en kompis av Blodstrupmoen i Flåklypa Grand Prix med det sleipe utseende han har.
+12 #1 Magnar Bakke 02-09-2016 16:31
Ola Borten Moe sitt forslag om buplikt for inntrengjarar til landsbygda berre bekreftar at den erfaringa William Shakespeare gjorde med politikarar i si levetid, held mål også i dag:
"Djevelen viste kva han gjorde då han skapte det politiske menneske!"

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018


FMI aksjonerte i Molde
Søndag 28. oktober 2018


Aksjon Nord-Norge 9. til 14. oktober 2018
Søndag 21. oktober 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 54 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015