Sverige i krigFoto fra: Fritt samfunn.com

Sverige og svenskene har nok uten tvil sett sine beste dager. For nå er det blitt så galt i det landet, at politiet angripes med molotovcoctails, golfkøller, stein og flasker natt etter natt. Disse menneskene som svenskene har sluppet inn i sitt land, der de i sin vanvittige naivitet, trodde dette var mennesker som kom dit for å få beskyttelse, fred og ro, de maskerer seg nå, og går til angrep på landets politi. Ja, kanskje som takk for tilliten og gjestfriheten?

Natt til søndag var det omfattende uro i Ørebro. Og natt til mandag gikk disse forbryterne til nye angrep mot politet i Malmø. Der ikke mindre enn 31 biler ble satt i brann. Over hele landet ble det satt fyr på omtrent 70 biler på bare noen få dager.

Og så kommer mitt spørsmål: Klarer ikke svenske myndigheter å innse at de snart er i krig? Eller er de for feige til å innrømme sin fadese? Hvorfor tar de ikke denne virkeligheten innover seg eller ser dette rett inn i hvitøyet?

Nei, virkeligheten den er ikke særlig behagelig for disse politikerne som for40 år siden vedtok at Sverige skulle forandres til et nytt land. Og der multikulturen ble vedtatt av ”sossarna”. Den gangen hadde neppe noen i Sverige hørt om radikal islam. Og knapt nok var islam blitt til noe særlig stort problem. ”Eliten” drømmer seg nå stadig tilbake til da Palme & Co satt med makta, der de fortsatt velger å leve i fornektelse. Samtidig som de forsøker så godt de kan å innbille både seg selv og alle andre at dette vil gå over. Nei, dette er kommet for å bli. Og dette problemet vil Sverige ALDRI bli kvitt!

Hva var egentlig planen med å fylle Sverige med disse menneskene som ikke på noen måte kan leve i et sivilisert land? Kanskje hensikten med det hele var å rydde veien for ”The New World Order” ? Tja, ikke veit jeg. Men en skal ikke se helt bort fra at denne usynlige ”makten bak makten” - altså denne gråe eliten, ønsket å tjene penger på å ødelegge infrastrukturen og økonomien i landet? Eller er det kontroll de er ute etter? For en befolkning som lever natt og dag med indre konflikter og mangel på samhold, de blir et lett offer. Og i tillegg blir de lett å kontrollere.

Dette er neppe et fenomen som bare Sverige går igjennom. Vi ser det samme har også smittet over til Norge. Der de ønsker større kommuner hvor man ikke lenger føler noe tilhørighet. For samholdet og tryggheten pulveriseres. Det innføres nye typer og større politienheter. Man får mer overvåking, fremmedgjøring og innskrenkning av ytringsfriheten. Og dette er fakta!

Noe jeg stadig går og undrer meg på og som plager meg, det er hva svenske og norske politikere og myndigheter har tenkt å gjøre med islam/jihadfascistene den dagen disse føler at den nasjonalstaten de fikk lov å bosette seg i, er nedkjempet og ligger i ruiner? For våre naive politikere må nå endelig få inn i hodet sitt, at denne gruppen av fremmede inntrengere, ALDRI kommer til å bidra med noe positivt i samfunnet! Tvert i mot. De vil bli en stor belastning i et land hvor selvforsyningsgraden bare er på knapt 36 prosent.

Jeg er redd at våre politikere både her og over på andre siden av kjølen er blitt folkets verste fiender. For jeg har en liten misstanke om at vi blir rundlurt av disse halvarrogante dresskledde bedreviterne. Og der både Sverige og Norge snart er ved veis ende…

Ved veis ende.

garfors 060914Amund Garfors.

Narvik, 20/09/2016.