header

Foto over: Wikipedia.orgvaldres 1

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

flyktninger 1Foto fra: Wikimedia commons

Har nettopp fått med meg at bare i løpet av mandag og tirsdag, så ble over 10.000 såkalte flyktninger plukket opp fra en rekke smuglerbåter som befinner seg like utafor kysten av Libya.Redningsfartøyer fra diverse EU/EØS land legger seg nå rett utafor 12-milsgrensa til Libya og signaliserer at her er det fri transport over til Italia. Og dette etter ordre fra Brussel, som planlegger en ferjetrafikk over Middelhavet.

Der EU nå samarbeider og er blitt det forlengede arm for kriminelle og kyniske menneskesmuglere.  Ikke vanskelig å gjennomskue hvorfor Gaddafi måtte drepes og Al Qaida/IS skulle på plass i landet. Noe som både Norge og Danmark velvillig var med på.

Så kan en lure på hvorfor EU driver med dette skuespillet? Hvorfor ikke fortelle det som det er; at Europa skal ødelegges, europeerne skiftes ut og forsvinne? Der helt nye folkegrupper, raser og klaner skal overta Europa? Hvorfor drive denne seigpiningen med Europas befolkning? De burde kanskje chartre inn 20 stykker Boeing 747 jumbojetfly, og sette dem inn i shuttletrafikk mellom Nord-Afrika og diverse land i Europa? 20 slike fly som gjør 5 turer hver om dagen, de ville klare å hente 50.000 i døgnet. Kanskje ville Brussel da endelig bli fornøyd? 

For det vi ser er jo en ønsket invasjon som skal sette hele Europa på hodet. Ja, en slags krig og krise som skal påføres Europas befolkning, der man er blitt maktesløs mot livsfarlige politikere som kun ønsker en ny krig og konflikter i Europa.  Og hvordan skal vi stoppe dette? For meg ser det ut som et opprør må til, ellers vil dette gå meget galt. En kan virkelig undre seg på hvorfor det bare er Europa som skal tilintetgjøres?  Kan dette virkelig være en planlagt og villet utvikling? Tidligere var det nazistene som ikke respekterte folkets rett til eget land. Men nå er det globalistene og” humanistene” som er blitt Europas største trussel. Ja, som er blitt våre verste fiender.

Nei, denne trafikken over Middelhavet handler IKKE om å redde liv, men heller det motsatte. Der de skal ruinere og kolonisere Europa på svært kort tid. Og jeg er ikke ett sekund i tvil om at det drives nasjonal undergravning, der Grunnloven i samtlige europeiske land blir satt til sides. Mens folket ikke har noe de skulle ha sagt. Men må stilltiende akseptere sin egen undergang. For det ligger meget farlige krefter bak dette bedraget, der selve Satan er medspiller. Og vi må ikke glemme at det bor over en milliard mennesker i Afrika, der befolkningsveksten er enorm, ja den største i verden. Og der den vil fordoble seg på neste 15-20 åra. Tror Europas myndigheter at denne trafikken over Middelhavet vil stoppe noen gang? Nei, den vil fortsette år etter år, der tusenvis vil drukne. Og det så lenge skip fra EU og Norge er ute for å ”redde” disse menneskene.

Det er på høy tid at lederne i Europa tar til vett, dersom de i hele tatt har noe slikt! Flyktning båtene må stoppes og sendes tilbake til Libya, der denne vanvittige og livsfarlige utviklingen må opphøre umiddelbart! Ellers må vi ta de fatale og grusomme konsekvenser som kommer i kjølvannet av denne farlige og uakseptable trafikken!
garfors 060914
Amund Garfors
Narvik, 5.10.16

Kommentarer   

+2 #3 Olav Sæther 24-10-2016 13:05
Det er forferdelig at EU står bak denne fergetrafikken. Vi trenger folk som Kjakan og Pellegruppa til å feste synkeminer på disse skipene.
+5 #2 Olav Sæther 20-10-2016 19:34
Kan huske at Harald Trefall snakket om et sånt scenario for mer enn 20 år siden. Han sa at når horder av Afrikanere kommer vandrende til Europa så er det en krigserklæring.
+5 #1 Goggen 20-10-2016 18:45
Pass deg Garfors, nå får du snart PST med slosshansker og rambukk på døra. Å si slike ting høyt er nemlig en fare for "rikets sikkerhet"*.(Le s: Satans rike)

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018


FMI aksjonerte i Molde
Søndag 28. oktober 2018


Aksjon Nord-Norge 9. til 14. oktober 2018
Søndag 21. oktober 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 271 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015