header

Foto over: Wikipedia.orgvaldres 1

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Ope brev: til biskopane.

biskopene 2009Biskopene. Foto: Wikimedia Commons.

På Dagsrevyen den 17. oktober 2016 er biskopane i samle tropp, med sin presis i spissen, ute og åtvarar mot å slutte med skulegudsteneste i førjulstida. Det er for seint, biskopar! Som man reder så ligger man, heiter eit gamalt ord! Og de har ikkje berre reidd til dykk sjølv, men til alle nordmenn! De har alt i mange år gått i spissen for framandgjeringa og islamiseringa av fedrelandet. De har arrogant hakka på dei som har sett skrifta på veggen og som ser kvar ferda går. Og skriftteikna har de vore med på å forme.

Det var i Bergens Tidende av 7. oktober 1987 at biskopane Aarflot og Bue uttala at den framande innvandringa til landet ikkje var noko trugsmål, og biskop Bue sa til avisa med det misvisande namnet "Vårt Land" den 8. sept. 1987 at krigsveteranane som åtvara mot masseinnvandringa gjekk i fascismens ærend.

Sidan den tid har bispestanden lege på kne for å forsvare islamiseringsbølga, og de har stadig kome med kritikk av politikarar og andre som har åtvara mot følgene av denne nasjonale tragedia. Nemleg at vår nasjonalstat vert oppløyst og vårt gamle folkeferd, nordmenn, vert ein minoritet i eige heimland og til sist vil gå i grav. De nærmar dykk målet! De har gjennom åra stadig kravd friare reglar for masseinnvandringa! De har tillate prestar i presteskrud å be til Allah, som dette: "Allah vær meg nær"!

De har vore med på å ta vår kultur og det som vi kjenner som norsk og vårt frå oss, så no viser tida at de har fått det slik de har ønska, saman med dykkar kampfeller!

De treng såleis ikkje no å stå fram og læst som de har omtanke for vår kristne kulturarv. De har altfor lenge synt dykkar sanne andlet i denne samanhengen.

At NRK finn å la Knut Arild Hareide gi støtte til dykk viser berre hykleriet og falskheita i det de seier. De høyrer, etter mitt syn, saman med han som seier at, den siste kvite flekken består i å dekonstruere majoriteten, og gjere det så grundig at den aldri meir vil verte ein majoritet (Thomas Hylland Eriksen). Framtidsdraumen som nokon, og eg trur også de, har som mål i livet. Og denne planen gjeld oss nordmenn!

Ope brev til biskopane 211016
 
aasenNorvald Aasen
Kvammen, 21.10.16

Kommentarer   

+7 #3 Olav Sæther 23-10-2016 15:54
Har tenkt at "skjøgene og stygghetene på jorden" som er omtalt i åpenbaringen må være mediefolk og politikere som er kjøpt. Kanskje er biskopene i den kategorien også.
+9 #2 Geir Enge 23-10-2016 11:47
Måtte de få sin straff i Helvete, for slike hyklere kommer ikke til Himmelen, de tillater sine prester å be til en fremmed gud (allaha) har de glemt hva som står i bibelen, Du skal ikke ha andre guder enn meg ! ! Så jeg kan dessverre ikke være medlem av en kirke som disse Falske Hyklerne tilhører. Amen.
+7 #1 Goggen 21-10-2016 18:57
Den der avbildede gjengen ser jo ut som en skrudd samling med killer clowns!

Glad for at jeg har meldt meg ut av denne syke politiserte sekten som dnk har blitt. Kirken er idag blitt et freakshow.

kirken.no/.../...

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018


FMI aksjonerte i Molde
Søndag 28. oktober 2018


Aksjon Nord-Norge 9. til 14. oktober 2018
Søndag 21. oktober 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 84 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015