header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com


Trump ClintonTrump vs Hillary. Foto fra: Wikimedia commons.

Aldri noen gang tidligere i amerikansk historie har det stått så mye på spill for USA som i disse skremmende tider. Og som vil påvirke forholdet mellom USA, Russland og Europa. Det er også trasig å se den slagside og den ensidige kritikk som media går løs på Donald Trump med. Han dømmes nord og ned. Og det skrives stort sett bare om de påståtte seksuelle tilnærmelser han blir beskyldt for mot en rekke kvinner.

Men pressen nekter å skrive om det viktigste. Ja, som er selve kjernen om hva dette dreier seg om; nemlig om USA skal fortsette videre eller kollapse rett framfor øynene våre.

Aldri før har et presidentvalg vært viktigere enn denne gang, fordi verden aldri har vært så nær en storkrig som vi nå er i disse farlige tider. Vi vet at Hillary Clinton er et stort problem for verdensfreden, da hun hater både Putin og Russland. Og slik som hun ordlegger seg, så tyder mye på at hun ønsker et oppgjør med russerne i Syria. Og det, det er en direkte dommedagsprofeti med bibelske dimensjoner over seg.  Ja, som trolig vil gå i oppfyllelse.  For Hillary Clinton vil nemlig innføre en flyforbudssone i Syria, dersom hun vinner valget. Nå etter at Putin har sendt 30 marinefartøy (overflateskip) samt en rekke U-båter med atomstridshoder til farvannet utafor Syria, så er dette en direkte krigserklæring som innebærer full krig med Russland. Dersom Hillary er dum nok til følge opp det hun har sagt i valgkampen.
 
At dette også vil påvirke Norge som er NATO-medlem og et naboland til Russland, og alliert med USA, det hersker det liten tvil om.  Og det som skremmer meg mest, det er at den overveldende majoriteten av politikere og meningseliten her i Norge, de tar avstand fra Donald Trump som sier at han vil heller ha et godt forhold til Russland enn den konfrontasjonen som Clinton legger opp til. Ja, det virkelig ryster meg at vi her i landet har politikere som foretrekker Hillary Clinton framfor Donald Trump! Trump som lover å fjerne både Al Qaida, IS og jihadistene i Midtøsten i samarbeid med russerne. Jeg skulle gitt mye for en god forklaring på dette.
 
Og nå ser det ut som verdens befolkning skal brukes som ”gisler” i et drama i Midtøsten som vil få Hiroshima til å blekne og mest ligne på en kinaputt i sammenligning. Skal menneskeheten aldri lære? Nei, det er ikke lett å være optimistisk i disse tider. For nå ser det nemlig ganske stygt ut. Og enda styggere vil det bli dersom løgneren og bedrageren Hillary Clinton vinner valget!
 
Vi får bare håpe at Donald Trump vinner og at sabelraslingen til Hillary ikke blir noe av. For dersom hun går av med seieren og blir president etter Obama, da er hun allerede mer eller mindre bundet på hender og føtter til å fortsette den destruktive politikken som sin forgjenger har ført. Ikke minst grunnet hennes tidligere meritter og løgner. Dersom ikke maktsyken hennes hadde vært så stor, så hadde hun stille og rolig overlatt plassen til Sanders.  Han ville ha tjent sitt folk og sitt land uten de store behov for å markere seg med å krige.
 
Enhver må fatte og begripe at når man blir president, og over halve befolkningen mer eller mindre hater sin president, da vil det bli meget uholdbart. Samtidig som Trumps tilhengere har advart mot borgerkrigstilstander dersom han taper. Nei, da ser det ikke særlig lystig ut for det landet som jeg tidligere levde i og hadde mine beste og lykkeligste år. Det er i sannheten en meget trist utvikling. For meg ser det ut som verden slik vi kjenner den i dag, nærmer seg slutten.  Derfor; våk og be!
 
Trump eller Clinton 261016
 
garfors 060914Amund Garfors
Narvik, 23.10.16


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 1445 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015