header

Foto over: Wikipedia.orgvaldres 1

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring


Trine Skei Grande Oslo Pride Parade 2015 141926Trine Skei Grande under Oslo Pride parade 2015. Foto fra: Wikimedia commons.

Er det bare undertegnede som har fått dette partiet og dets ledelse med Trine Skei Grande totalt i vranghalsen?  Disse merkelige folka som tror de skal redde miljøet og hele verden med dette vanvittige ”grønne skatteskifte” sitt, de burde vel heller bli såpass edruelig at de stikker fingeren i jorda og innser at en redder i hvert fall ikke miljøet ved å flytte negrene i Afrika til Norge!
 
Og jeg undrer meg ofte over om dette såkalte ”grønne skiftet” er det eneste og det mest viktige som en del stortingspolitikere har i hodet? I tillegg har de fått disse klimamålene på hjernen, der de foreslår forandringer i søkk og kav. Noe som vil få store ringvirkninger for de fleste av oss.
 

Blant annet skal Venstre ta i bruk Robin Hood sin metode, der de skal stjele fra de ”rike” ved å gi til de ”fattige”.  ”Fattige” utlendinger som Venstre har vært pådriver for å få på plass i kongeriket. Frekk som de er, så foreslår de å ta halve barnetrygda fra nordmenn for å gi den til alle de som fra før av lever på NAV sine satser. I tillegg foreslår Venstre å øke skattene med 7,5 milliarder kroner for folk flest. Og der de i tillegg skal ”melke” billistene alt de makter.
For meg ser det ut som Venstre kun er ute for å gjøre livet surt for nordmenn flest. Ja, ondskap er omtrent det eneste de tenker på. Og det mens vår nærhet og verden for øvrig holder på å bryte sammen. En verden som er overfylt av problemer. Ikke minst gjelder det både den forsvarspolitiske situasjonen og en oversvømmelse av fremmede mennesker til Norge som ingen ende tar.
 
Mens Norges framtid og ikke minst de unges framtid i dette landet, ikke synes å berøres eller oppta politikernes hoder i det hele tatt. Der disse menneskene bare river ned alt som våre forfedre har bygget opp. Ser ut som de er mest opptatt av å krangle om bagateller og hva borgerne skal betale i ”avlat” for å kunne kjøre i sin egen bil eller ta seg en flytur. For slikt, det er synd og skam i følge Venstre. Et parti som nylig fikk lagt ned Rygge flyplass, der hundrevis av mennesker mistet jobben sin og ender i en endeløs kø hos NAV. Denne flyseteavgiften var totalt på trynet, noe Venstre vil få merke til gangs ved neste valg!
 
Så er det bare å håpe at de fleste politikere som vil sine egne landsmenn vondt, forsvinner ut av Stortinget til neste år. Der vi heller får noen som har hodet på plass og gjør det FOLKET har bestemt! Og ikke lar Brussel og utenlandske krefter skalte og valte med vår framtid.
Jeg blir bare kvalm av både Trine Skei Grande og hennes stedfortreder,  denne gitaristen Terje Breivik. Ikke minst ønsker jeg også reisepass for Knut Arild Hareide fra KrF, og som har lagt seg på samme linje som Venstre i denne sammenheng. Ja, en kan virkelig lure på om disse menneskene i hele tatt veit hva et demokrati er for noe? Der de kun jobber for en utrygg tilværelse for folket – og en like utrygg framtid for landet som fylles med fremmede. Og man kan virkelig ha god grunn til å undre seg på hvor vi i framtida skal hente pengene fra, for å holde dette landet i gang?
 
Venstre på ville veier 061116
 
garfors 060914Amund Garfors
Narvik, 4.11.16

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018


FMI aksjonerte i Molde
Søndag 28. oktober 2018


Aksjon Nord-Norge 9. til 14. oktober 2018
Søndag 21. oktober 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 341 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015