header

Foto over: Wikipedia.orgvaldres 1

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

220px Royal Wedding Stockholm 2010 Konserthuset Anna Kinberg BatraAnna Kinberg Batra. Foto fra: Wikimedia commons.

Ja endelig begynner svenske politikere å våkne etter mange års tornerosesøvn. Der de faktisk innrømmer at masseinnvandringen til landet var en stor feil og en fadese av dimensjoner.

Nå er det blitt så åpenbart at selv politikerne begynner å bli febrilske. Ja, der de nå skylder på hverandre og innrømmer at de burde for lengst lyttet til de som kom med advarslene.  Og den første som kom ut, det var partileder Anna Kinberg Batra fra Moderaterna.

Hun står fram og kritiserer Fredrik Reinfeldts ”åpne hjerter politikk” som hun definitivt har kastet på dør. Der hun nå sier, at den politikken vil hun IKKE tilbake til! For den var verken bærekraftig eller framtidsrettet. Ja, hun forstår at de som ble utfrosset og betegnet som rasister, både er sinte og skuffet over den behandlingen de fikk.
 
Og nå før helga, da kom sannelig Fredrik Reinfeldts tidligere statssekretær, Mikael Sundstrøm på banen. Han som jobbet 8 år under Reinfeldt, der han tilhørte den indre krets og makteliten under disse åra. Og hva sier han? Jo, han sier så mye som at sannheten om denne såkalte humane svenske migrasjonspolitikken, den er død og begravd for alltid! Og den døde grunnet politikernes uvilje til å se problemene som den meget store innvandringen har ført til. Han t.o.m. innrømmer at det er vanskelig å erkjenne at de tok feil. Særskilt når han ser de katastrofale konsekvenser dette medførte for landets splittelse, økonomi og sikkerhet.  Også han forstår at de som ble utfrosset, bare fordi de advarte, er sinte og skuffet.
 
Problemet er bare det, at vi er mange som har formulert den samme kritikken for mange tiår siden, det som denne Reinfeldts statssekretær nå endelig tør å komme med. Nå, når han sjøl ser at landet er i ferd med å synke som et havarert skip på opprørt hav. Og den kritikken, den har kostet mange mennesker både jobben, æren og karrieren. Men det koster ikke denne fyren mye å stå fram nå. Fordi alle og enhver kan nå se at dette eksperimentet ikke på noen måte vil gå bra.
 
Sannheten er, at den sittende ”eliten” har påført den svenske nasjonen en tilnærmet uopprettelig skade. Der landets borgere er fratatt muligheter som de aldri vil få igjen.  De politiske partiene i Sverige ble klart og tydelig, gang på gang, advart om de enorme konsekvensene av deres uansvarlige innvandringspolitikk. Men de valgte heller å straffe varslerne og ignorere fakta. Ja, der de heller foretrakk å kjøre landet mot stupet. Men vi bør vel passe oss vel her i Norge for å føle noen skadefryd med vår nabo i øst?  For vi er sannelig ikke langt unna dette stupet sjøl. Når man nesten tvinger befolkningen til å overgi sitt eget land til fremmede, der våre egne skal nedverdiges, der vi skal oppgi vår egen religion for en fremmed og livsfarlig ideologi. Ja, der folket sakte men sikkert skal skiftes ut, og vår egen kultur går samme veien. Da er det snart bare hat igjen.  For når den dagen kommer, da er det ikke lenger fredelig verken i vårt naboland, i Europa og neppe her i vårt naive lille land. Og som vi hittil omtrent har fått hatt i fred.
 
Først har vi vært vitne til den største galskapen i historien.  Både i eget land og vårt naboland.  Deretter skal vi være vitne til hvordan de ansvarlige vrir og åler og sniker seg unna sitt ansvar med glatte retoriske vendinger som man nesten får frysninger av.  Ja,” å snu kappa etter vinden” – det er et uttrykk både svenske og norske borgere vil få komme til å få høre mye om i tiden framover. For jeg er ikke det minste i tvil om at det vil komme et ras med forskjellige taktikker fra PK-media, MSM og globalistene. Ikke minst godhetsindustrien som har tappet statskassa vår for hundrevis av milliarder gjennom årene. Der de alle vil forsøke seg på å unndra seg ansvaret sitt. Mens de kommer med de samme doktriner og løgner som vi har hørt så altfor lenge og så altfor mange ganger! Ikke bare er Norge den siste kommuniststat, som den svenske minister så godt sa det, for mange år siden. Men vi er også den siste PK-stat. Nå vinker også Sverige farvel til politisk korrekthet. Er det da for mye forlangt, at også Norge skal gjøre det samme? Eller har PK-mentaliteten svidd seg så ettertrykkelig fast i flertallet av nordmenns bevissthet, at det hele er sementert og fastlagt for all framtid?
 
Når skal disse menneskene som sitter med makta, endelig ta innover seg at det er de sjøl som skaper polariseringen og frustrasjonen i samfunnet? Nei, det er ikke vi som de betegnes som ytterste høyre eller rasister som skal føle skammen.  Vi, som de mener ikke tåler å se en neger eller en araber fra andre land og kulturer. Nei, jeg legger det hele og fulle ansvar på de som har stigmatisert alle oss, og som har vært uenige i den selvmords politikken som har vært ført de siste 50 år. Og som har skapt denne polarisasjonen og temperaturen i landet. Hva med den berettigede harmen dette har ført til i landet?
 
Jeg er overbevist at vi hadde blitt spart for den bomba som blåste bort halve regjeringskvartalet i Oslo sommeren 2011. Ikke minst, alle de som ble drept av en massemorder på Utøya. For dersom kritikerne på et tidlig tidspunkt hadde blitt lyttet til og tatt alvorlig, da er jeg 100 prosent sikker på at historiens gang aldri ville blitt slik den ble den dagen. Men en må aldri glemme at arroganse og uansvarlighet kan være en livsfarlig kombinasjon! Og fortsatt er det ikke for seint å lære av Sveriges mange tragedier!
 
Innrømme sine feil 041216
 
garfors 060914Amund Garfors
Narvik, 4.12.16

Kommentarer   

+1 #8 Olav Sæther 24-12-2016 10:26
Håper Ole Johan vil fortsette å kommentere her. Jeg blir opprørt over at jødene vil overta vår jul. Spør en jøde/zionist om det er jul eller om det er hanukkah han vil feire.
+2 #7 Ole Johan 23-12-2016 22:30
"Og for det tredje så er det hele en avledningsmanøv er for at folket fortsatt skal stemme på landssvikpartie ne og ikke vende seg til f.eks. SD."

Fikk du ikke med deg at demokratiet i Sverige ble avviklet i desember 2014?
Foreløping kun frem til 2022, men det blir nok ikke gjeninnført med det første.

no.wikipedia.org/.../...

Nivået på debatten her på siden gjør at jeg har vanskelig for å tro at FMI er ment som som noe annet enn en politisk (u)korrekt klagemur og sovepute, men Olav Sæther, og enkelte andre kommentatorer, prøver å sette det virkelige problemet på dagsorden. Jødene og deres globale agenda.

Nasjonen og landet, gjennom svake og lettkjøpte ledere, er nå snart fullstendig overgitt (((internasjona listene))). Dette dessverre mye også takket være vår egen naivitet og endeløse tro på det politiske narrespillet vi utsettes for. Håper dere ser realiteten i øynene etterhvert og slutter å kaste blår i øynene på folk med illusjoner om demokratiske og politiske løsninger på problemene vi har havnet i. Slike løsninger er i alle fall utopiske så lenge vi ikke tør å snakke om makten bak "makten".

For å illustrere narrespillet vi faller for, og den typisk jødiske måten å distrahere på, kan jeg vise til debatten om å tone ned den religiøse betydningen av julen, f.eks i form av symboler som korset. Dette angivelig av hensyn til våre nye landsmenn som tross alt har valgt å leve i NORGE.
Debatten går livlig mens man nå ikke trenger å gå lenger enn til Stavanger for å se at Davidsstjernen nå er innført og opphøyet som nytt symbol for å lyse opp den norskeste av alle høytider.

aftenbladet.no/.../...

For å avslutte med noe positivt så kan jeg si at dette enkle prinsippet, illustrert ovenfor, distraksjon, illusjon, og handling, stort sett er det eneste trikset den jødiske trollmannen behersker.
Vil vi bli lurt så ser vi stilltiende og måpende på forestillingen, vil vi ikke bli lurt så avslører vi både trollmannnen og hele forestillingen hans.
0 #6 Ole Johan 23-12-2016 22:29
3uu6
+6 #5 Norvald Aasen 08-12-2016 09:32
Godt sagt, Goggen!
+8 #4 Goggen 07-12-2016 16:21
Stolenberg tok også "ansvar" ved å bli sittende som vi husker.

Et ekte demokrati forutsetter at de som utøver makt kan holdes til ansvar når de gjør feil, ...og ikke eventuelt belønnes med bedre stillinger "som straff".

Vi trenger nye friske folk inn på Tinget som ler rått av disse latterlige pk-skapningene som enda ikke har innsett værskiftet og den nye friske vinden som blåser over Atlanteren til oss her i Vest-europa.

Vi må gjeninnføre Grunnloven, rettstaten og folkestyret. Disse pk-tølperne, inkludert monarken, kan få enveisbillett til Somalia hvor de kan feie gatene for "sine nye landsmenn" der de hører hjemme. Hvis alle kan være nordmenn som setter foten på norsk jord så er det jo like logisk at Grande(iosa) og Har-ei-det (baller) kan bli somalienegere straks de setter foten ned på Mogadishu International Airport.

Jeg stemmer for Alliansen - Norge ut av EØS ved neste stortingsvalg!
+7 #3 Norvald Aasen 07-12-2016 08:35
Beklager, kjære leser, at jeg kom i skade for å utelate noe i første linje i min kommentar. Det rette er at " politikerne innrømmer feil uten at de dermed er interessert i å rette på det som har vært gjort feil". Det var slik jeg mente å skrive det.
+3 #2 Norvald Aasen 07-12-2016 08:31
Jeg tror nok, Amund, at politikerne innrømmer feil og dermed vil rette på det som har vært gjort feil. For det første går det ikke å rette alt opp igjen, for det andre så er Sverige blitt slik "vi svensker ønsker det", slik Gjøran Petterson uttalte ved en nasjonaldag feiring for noe år siden. Og for det tredje så er det hele en avledningsmanøv er for at folket fortsatt skal stemme på landssvikpartie ne og ikke vende seg til f.eks. SD.
+5 #1 Olav Sæther 07-12-2016 07:29
Det går an å håpe at politikere skal ta til vettet, men jeg tviler.
Et tenkt scenario: ISIS etablerer seg i Europa, shariasoner og shariapoliti finnes allerede, og disse områdene blir kraftig utvidet.
Dette er ikke usannsynlig, Erna har da også sagt at hun vil ha shariapoliti.
Etterhvert vil sponsorer og våpenhandlere forsyne ISIS med våpen. Big business, og her er det jøden kommer inn.
Når røyken av branner og krutt ligger tjukt som skodde over hele Europa vil USA komme og redde oss. Som vanlig vil de opprette en flyforbudsone.
Et godt råd: Ikke gjem deg i et sykehus.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018


FMI aksjonerte i Molde
Søndag 28. oktober 2018


Aksjon Nord-Norge 9. til 14. oktober 2018
Søndag 21. oktober 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 290 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015