header

Foto over: Wikipedia.orgvaldres 1

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

mikael jalvingMikal Jalving.

Nylig hørte jeg den danske journalisten Mikal Jalving i en debatt om innvandring. Der vestlige politikere er vettskremte ved møtet av islam. Men der Jalving også kom med sterke anklager mot disse og ikke minst sine egne kolleger som er blitt PK (politisk korrekt) og en gjeng feminiserte sveklinger. Ja, som ikke lenger tør stå opp og forsvare kvinner og barn mot islamiseringen av Danmark.

Nei, det er ikke en dag for tidlig at noen tar bladet fra munnen og synger ut om hva som er i ferd med å hende i land etter land over hele Vest-Europa. Men er det egentlig islam som står bak den store forandringen vi ser i dag? Jeg er ikke så helt sikker lenger. For jeg tror nemlig, at det er usynlige krefter i samfunnet som bare bruker muslimene for å lirke på plass et samfunn som vi snart ikke kjenner igjen. Og man kan bli vettskremt av mye av det man ser og hører.

Ja hvem er det som kaster ut den opprinnelige befolkningen fra kommunale leiligheter og boliger bl.a. her i Narvik? Og til fordel for innvandrerne? Hvem er det som inviterer islam og muslimer til landet? Hvem hjelper dem med transport til Norge? Og hvem leser koranen for dem i våre kirker? Hvem fjerner alle de kristne symboler rundt omkring i landet? Hvem er det som hele tiden prøver å innskrenke vår ytringsfrihet? Hvem er det som har bestemt at vi skal bli straffet for våre ytringer? Hvem er det som tillater at narkotika har fått fri flyt i samfunnet? Hvem er det som tillater innvandrerne å voldta og rane folk omkring i våre byer? Hvem er det som tillater at det gis ingen eller lav straff for dette? Hvem tillater og bestemmer at innvandrere skal ha flere rettigheter enn den opprinnelige befolkningen? Hvem bestemte at det var greit å komme til Norge uten papirer eller med falske pass? Og hvem har bestemt at de nye lovene som snart kommer når det gjelder overvåkning, der etterretningen har fått frie tøyler? Ja, jeg kunne komme med enda flere spørsmål, men jeg veit det er bortkastet, for noe svar vil jeg aldri få.  Men jeg vil bare tilføye at mennesker som har reist gjennom minst 10 land og hvor det er fred, de er IKKE asylsøkere! Og har dermed IKKE rettslig grunn til opphold i kongeriket! For slikt blir det kaos og konflikter av!

Ofte lurer jeg sjøl på hvorfor jeg gidder å sitte her og skrive disse avisinnleggene som likevel ikke blir tatt alvorlig.  Jeg kunne ligget på en hvit sandstrand på Bahamas og kost meg i sola.  Men når man ser hva som skjer i en verden som står på hodet, da har man bare en plikt til å si i fra om hva som venter oss alle.

Nå strømmer muslimene, både sunni og shia vekk fra krig i Midtøsten og inn i vestlige land. Samtidig lages det en trykkoker i Europa, der vi kan forvente at elitens verktøy ISIS, blir å gjennomføre angrep i en rekke byer. Ja, det kan gjøres provisoriske forsøk på å minske risikoen, for at det skal se ut som vi har kontroll i denne globale galskapen. Men dagens asyl og innvandringspolitikk er rett og slett en forbrytelse mot eget folk og fedreland som våre EGNE står bak, og ikke muslimene! Ja, disse håndhilsende forbryterkameratene i alle vestlige land, slike som f.eks. utenriksminister Børge Brende og globalisten Jan Egeland bedriver, det er en skam. Men ikke at dette overgrepet mot eget folk blir mer legitimt av den grunn. Men de stoler vel fremdeles på at de tilhører den sterke siden, de aller fleste vestlige politikere? Da de er gjennomsyret av samme type overgrep mot sine egne folk.

Hvem står bak 111216

garfors 060914Amund Garfors
Narvik, 9.12.16

Kommentarer   

+1 #5 Olav Sæther 22-12-2016 16:46
Sitat fra von Manstein:
Jødene åpnet opp Europa for alle andre, la det ikke være noen tvil der.


Er enig. Det som er verre er at våre egne ledere er blitt våre fiender. Vet ikke om det er kommet så langt her, men i Tyskland er det mange som ønsker å drepe Angela Merkel.
Jeg sier ikke noe på det.
+5 #4 von Manstein 18-12-2016 15:33
Jødene åpnet opp Europa for alle andre, la det ikke være noen tvil der.
+8 #3 Norvald Aasen 14-12-2016 09:08
Ja, da står det dårlig til med tenkingen i dette landet! Det var vel knapt nok verd prisen på VG.
+9 #2 Olav Sæther 13-12-2016 13:18
Det er sjelden jeg kjøper VG, men i dag kunne jeg lese der at ifølge tidsskriftet Foreign Policy Magazine så er de ledende tenkere i Norge i dag Rasmus Hansson i MDG og kronprinsesse Mette Marit.
+8 #1 Olav Sæther 12-12-2016 20:02
Normalt skal parlamentet og regjeringen ivareta interessene til sitt eget folk. Men fordi de fleste politikere ikke kan tenke selv så henvender de seg til tenketanker for å få ferdige uttenkte tanker.
Disse tenketankene består av statsvitere, professorer og andre fra det akademiske miljøet som har god betaling fra internasjonale banker og konserner.
Da sier det seg selv hvem sine interesser disse tenketankene vil ivareta.

En ferie på Bahamas må da være fint.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018


FMI aksjonerte i Molde
Søndag 28. oktober 2018


Aksjon Nord-Norge 9. til 14. oktober 2018
Søndag 21. oktober 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 307 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015