header

Foto over: Wikipedia.orgvaldres 1

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Skjermdump nrk 1 juledag 2016Skjermdump fra NRK.no

 Ja, det må jo være lov til å undre seg på hva slags merkelig Julegalla NRK prøvde seg på, som ble sendt fra Grieghallen i Bergen på 1. juledag? Å betegne dette som en ”julegalla” – det var rett og slett en hån mot vår norske julefeiring! Og noe av det verste jeg har sett fra NRK sin side. Jeg var direkte skuffet og ikke så lite forbannet. En fikk nesten en følelse av at denne sendingen måtte være tatt opp i Afrika. For her var det mer som minnet meg om en afrikansk trommekveld enn en norsk hyggelig Julegalla.

 

Ja, det hele var bare grusomt å bivåne.  Måtte bare slå av min TV. For dette var ren apartheid og rasisme mot oss hvite. Og absolutt på sitt aller verste. Tenk det, dette begås altså av våre egne – mot oss nordmenn?  Og her var det absolutt ingen motforestillinger, men et regelrett selvhat hvor jeg nesten fikk angst.

Et slikt tåpelig forsøk på politisk korrekthet er det lenge siden jeg har sett. Og jeg håper de rette vedkommende som sto bak dette stuntet blir tatt inn på teppet til kringkastingssjefen for å forklare seg. Jeg tror også at en god del av de ansatte i denne statsinstitusjonen burde føle skam og ikke akkurat svulme over med stolthet over en slik slett produksjon!

Og med disse aktørene på scenen som nærmest virket som en fargerik global landsby, men der noen hadde ”glemt” at det kanskje kunne vært greit å hatt med en  nordmann eller to? Men rett skal være rett, for vi fikk i hvert fall se ei lita norsk blond jente og noen andre statister, godt plassert som kulisser i kulørte farger. Mens rasismen mot oss hvite på en grusom måte kom så til de grader til syne.

Jeg håper det blir lenge til neste gang NRK ødelegger julekvelden for meg. For dette var bare vondt!

Julegalla med bismak 281216

garfors 060914Amund Garfors
Narvik, 27.12.16

Kommentarer   

+10 #2 Norvald Aasen 29-12-2016 15:13
Jo, Amund! Nrk og dets ekstremister vil med den største glede ødelegge både julekvelder og andre kvelder både for deg og oss andre som ser sviket og som er glade i landet. Om de skulle trenge litt assistanse kan de få med bidrag fra TV2 som er like ille som det de selv er. De vil så inderlig gjerne ødelegge alt som er vårt. Derfor sparer jeg med for slike drittprogram, jeg spanderer ikke helsen min på å sitte å se på landssvikpropag anda. Nyhetsopplesere både i NRK og TV to har sine faste propaganda innslag i hver eneste sending der de forteller seerne om alt som skjer med "nordmenn", sist var det at 300000 "nordmenn" hadde mistet strømmen etter URD, Var det slik at det bare var nordmenn som hadde mister strømmen etter uværet, og at utlendinger og innvandrere hadde sluppet klar? Nå er det slik at det gjerne er husstander og abonnenter som blir rammet av strømbrudd etter uvær, Et abonnement eller husstand kan ha flere personer, hvordan Ingerid Stenvoll kom fram til 300000 "nordmenn" er vanskelig for vettuge mennesker å forstå, men ved å vende seg mot Atle Bjurstrøm og smile pent var det vel signal godt nok om at hun fikk irritert noen ekte nordmenn som julegave fra dette svikerhuset til noen av oss som er tvangsinnmeldt for å betale lønna deres.
+14 #1 sigrun moe 28-12-2016 16:01
heldigvis så jeg ikke på det!

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018


FMI aksjonerte i Molde
Søndag 28. oktober 2018


Aksjon Nord-Norge 9. til 14. oktober 2018
Søndag 21. oktober 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 124 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015