header

Foto over: Wikipedia.orgvaldres 1

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Jonas Gahr Støre undatedJonas Gahr Støre. Foto: Wikimedia Commons.

Fikk nylig med meg at Aps lederskikkelse, Jonas Gahr Støre uttalte at han hadde god tro på at innvandringen gjør Norge mye tryggere.  Er det virkelig mulig å bli så ansvarsløs og så totalt på trynet som denne mannen er? Nei, ikke nok med det, men han uttalte også at han ser på oss nordmenn som et hinder for et vellykket multikulturelt samfunn! Slå den!  Ja, der denne fyren klarer å vinkle det slik, at det faktisk er vi nordmenn som har skylda for at landet føles utrygt. For nå skal altså de fremmede inntrengerne som ingen har bedt om, hjelpe oss til å forstå hvor lykkelig vi burde være. Og der de skal vise oss den rette veien for å forstå det lovpriste mangfoldet som skal gjøre Norge til et trygt og godt samfunn! Der vi skal leve sammen i rikdom, fred, harmoni og fordragelse.

En kan virkelig lure på hvem det er denne mannen jobber for?  Der han påstår at Norge er blitt til et rikere, mer mangfoldig og et mer komplekst samfunn. Ja, der vi alle skal juble og glede oss. Ikke minst skal vi glede oss over viktigheten det er for oss å forstå og lære andre lands historier.  Ikke minst den religionen (ideologien) de har med seg i kofferten. Og som etter min mening burde vært inndratt av tollerne på Gardermoen. Der det skulle vært forbudt, slik det er i Japan, å formidle og praktisere denne ideologien på norsk jord! Men slikt, det skal ikke Gahr Støre vite noe av. For han, denne fyren som kaller seg kristen og lefler med KrF for å overta regjeringskontorene i 2017, han mener det er en god øvelse for oss at vi fyller landet med islam. Der vi, som et lite og åpent land, skal håndtere og ta inn over oss alt det nye som tres nedover våre hoder. I en omskiftelig og usikker tid. Der dette mangfoldet på en måte skal gjøre Norge til et fyrlys i verden. Og der dette skal gjør oss lykkelig! Hvor langt fra virkeligheten står egentlig denne merkelige mannen?

Fakta er at vi sitter allerede på fasit om dette vanvittige eksperimentet. Et livsfarlig eksperiment med et tidligere godt og trygt land. Ja som snart ikke er til å kjenne igjen. Utenforskap, angst og splittelse er hva vi har fått.  Og vold og kriminalitet er blitt så utbredt, at man orker snart ikke å ha noe med dette samfunnet å gjøre. Det mens denne tåkefyrsten lovpriser ei framtid som de fleste vil ha seg frabedt. Der han i tillegg, er frekk nok til å gi skylda på oss nordmenn, for at vi snart ikke kjenner vårt eget land igjen.  Han burde skamme seg! For jeg har en følelse at han mener vi nordmenn bør skiftes ut. Der det er så altfor mange av oss som ikke ønsker å være bjellesauer.

Sannheten er den, at Gahr Støre lever i sin egen beskyttede og virkelighetsfornektende boble. Ja, langt og fjernt og beskyttet fra, og mot den muslimske pøbelens tiltagende voldtekter, ran, mord, lemlesting og skyhøye kriminalitet. Og som den vanlige befolkningen må ta støyten for. Ikke minst i hovedstaden!

Som den nyttige idiot i toppklasse, og i tjeneste for fremmede makter, så gjør han sitt beste for at det kulturelle og sivilisatoriske selvmordet av Norge går sin stødige gang! Og dessverre, jeg klarer ikke å ønske mine lesere et Godt Nyttår.  For det vil det neppe bli…!

Gahr Støre 311216

garfors 060914Amund Garfors
Narvik, 28.12.16

Kommentarer   

+15 #7 Astrid Underdahl 01-01-2017 05:37
Jeg er utflyttet, men reiser til Gamelandet ofte. Jeg er sjokkert over at en idiot som denne mannen kan få gå frem å ødelegge landet slik som han leder opp til. Det må da for all del være noen som kan ta han ved nesa? Er nordmenn helt døv og blind? Jeg er virkelig skuffet over at det ikke er noen som kan avsløre hans feighet og landsforederi.
+19 #6 Ken t kristiansen 31-12-2016 18:02
Må da være mulig å få fjernet denne svikeren fra politikken for altid
+18 #5 Bjørnar Røyset 31-12-2016 15:42
En mann uten nasjonalfølelse og empati med eget folk!
+15 #4 Norvald Aasen 31-12-2016 14:39
Men Amund: Har den mannen noen gang hatt fornuft? Den siste rest av det, om den noen gang fantes, forsvant vel da han var sekretær for dette gro-individet i WHO?
+20 #3 Øyvind Aarsnes 31-12-2016 14:05
Det er sannheten det Amund Garfors skriver jeg. Beundrer hans utholdenhet gjennom så mange år.Håper og ber vår alles skaper at folket våkner fra tornerosesøvnen og røyser seg i flokk mot diktatorene på løvebakken til høsten slik at invasjonen av selveste Satans religion ISLAM blir stoppet en gang for alle og at de landsforræderne som har gjennomført dette statskuppet blir straffet etter straffelovens § 83.Kjære Gud i Himmelen du som har gitt Jesus Kristus all makt i Himmel og på jord: LA DE FÅ SIN FORTJENTE STRAFF AMEN.
+15 #2 Goggen 31-12-2016 12:49
"Innvandring" fra lav-IQ land gjør selvsagt livet tryggere for globalistene. Denne massen av importerte halv-aper er jo deres nye stemmekveg og sikrer deres "demokratiske" alibi. Globalistene kan også innføre stadig mer overvåking, mer sensur, politisk og religiøs forfølgelse av (ekte) fritenkere. Terroren som rammer oss etniske europeere er tilsiktet av globalistene for å true oss til taushet og defaitisme.

Welcome to Brave New World/1984 på speed.
+14 #1 Geir Isaksen 31-12-2016 12:33
Det er skremmende å se at fornektelsen for realiteter er total, og total mangel på forståelse og respekt for egne borgere, uff :(

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018


FMI aksjonerte i Molde
Søndag 28. oktober 2018


Aksjon Nord-Norge 9. til 14. oktober 2018
Søndag 21. oktober 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 330 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015