header

Foto over: Wikipedia.orgvaldres 1

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI ønsker medlemmer og sympatisører Godt Nytt År!

fyrverkeriAmund Garfors kommer her med noen tanker om det nye året, som blir det siste innlegget på FMIs nettside i 2016.

Noen ord på tampen av året

Det er snart nyttår, og tid for å høre på kongens nyttårstale, etterfulgt neste dag av Statsminister Erna Solbergs tale.

Nei, jeg har ingen forventninger på noen opptur når det gjelder Kong Haralds tale. Han har jeg friskt i minne fra talen i fjor.  Ikke minst fra hans famøse tale under sommerens store fest i Slottsparken. Trolig mener han fortsatt at vi skal lytte mer til Pippi Langstrømpe? Og ikke minst, være ganske likegyldig til hva vi tror på? Ja, om det gjelder Gud, intet, Allah eller hva han nå mente med det? Han som skal være kristendommens store beskytter. For når en konge ikke engang veit hva norske verdier er, hva vår kultur består av, og at Norges befolkning er innvandret fra Somalia, Pakistan og Afghanistan, ja da kan man like godt la være å lytte. Kongesangen og kongens motto; ”ALT FOR NORGE” har omtrent mistet alt av verdi. Og da er jeg ferdig med alt som smaker av kongelighet for all framtid!

Og noe stort bedre tale blir det neppe fra Erna Solberg heller.  For det er lite å skryte av i disse tider. Sannheten er at Norge er blitt til et land som man snart ikke kjenner igjen. Der de mørke sidene ved globalistenes maktsystem kommer tydeligere og tydeligere fram for hvert år som går. Og det i land etter land. Ikke minst hos våre stakkars naboer i øst, som er i ferd med å miste sitt land. Problemene kan ikke lenger forties, selv om myndighetene gjør alt de kan for å sensurere oss som ønsker å opplyse folket om hva også vi har i vente.

Innvandringen har splittet det norske folk. Vi stoler ikke lenger på hverandre i dette landet. Samholdet er borte. Folk er blitt redde for å si sin mening slik det var i Norge fra 1940 til 1945.  For sier folk hva de mener, da kommer rasismestemplet. Eller man er høyrepopulist, rasist eller fascist. For det er ett fett for de som mobber.

Det landet jeg ble født i, det landet finnes snart ikke lenger. For Norge er ikke lenger mitt land. Og den følelsen bunner i en djup sorg som jeg deler med titusentalls andre nordmenn. For vi er mange som føler oss fremmede i vårt eget land. Et land som ikke er til å kjenne igjen. Ja, kroppen er her, men sjela er på flukt. Og det eneste man sitter igjen med er ei stor sorg, en angst, ensomhet, depresjon og et sinne man ikke får utløp for. For man tvinges nesten til å holde kjeft, fordi alternativet strir imot alt vi har lært og alt vi tror på.

Likevel håper jeg at virkelighetsbildet som i disse dager viser seg, der tusenvis av IS-terrorister som er født og oppvokst i Europa,  nå returnerer tilbake.  Og som blir som et bilde av en dramatisk forandring, ja et Europa som et TITANIC, i full fart på vei mot isberget og den visse undergang. Ført av en ledelse som ikke evner å se farene som venter der framme.

Derfor er det ikke mulig for meg å ønske ”Godt Nytt år”. Da det blir som en hån og et hykleri.  Må Gud likevel fortsatt bevare vårt land og vårt folk!

På tampen av året 311216

garfors 060914Amund Garfors
Narvik, 31.12.16

Kommentarer   

+8 #3 Norvald Aasen 01-01-2017 10:44
Må Gud fortsatt bevare landet og den delen av folket som er verd å bevare, men det er jammen ikke alle!
+6 #2 Goggen 31-12-2016 21:50
Ønsker alle patrioter der ute et godt nyttår!

Om ikke annet så er vi snart kvitt denne latterlige apekatten:
uploads.disquscdn.com/.../...

8)
+7 #1 Alf-Dagfinn Antonsen 31-12-2016 20:08
Bortsett fra det faktum at du trekker "GUD" inn i dine resonnementer, har du min fulle tilslutning. Godt nytt år, gode meningsfelle!

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018


FMI aksjonerte i Molde
Søndag 28. oktober 2018


Aksjon Nord-Norge 9. til 14. oktober 2018
Søndag 21. oktober 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 228 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015