header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

charlie chaplin"Diktatoren", fra filmen The Great Dictator. Foto: Wikimedia Commons.

Har noen ganger lurt på hva som rører seg i hodene på mange personer i vårt politiske etablissement og MSM. Overskrift i Dagbladet nylig om Gro Harlem:
«Hun var en stjerne i Norsk politikk og bar verden på sine skuldre. I dag kan hun ikke gå ute i dagslyset», sitat slutt. Nei, det er forståelig, leste ikke mer fordi jeg ikke ville betale for blekka – R.I.P. sier jeg både til Gro og blekka.

Erna sin nyttårstale viste at hun ikke har noe særlig fingerspissfølelse. Det skjer en del i verden i dag som MSM ikke vil fortelle. President Duterte og Filippinene har vendt ryggen til verdensbølla USA. For Filippinene er det bedre å være et selvstendig land som deltar i Shanghai-samarbeidet i stedet for å være en koloni under USA.

Verdensbølla gjør alt de kan for å stikke kjepper i hjula for BRICS og Shanghai-samarbeidet. I Brasil klarte de å få avsatt president Dilma Rousseff, og de driver med muldvarparbeid andre steder også.

De som styrer verdensvalutaen (US dollar) har stått for det meste av krig og elendighet de siste 100 år. Dette er også bakgrunnen til at Europa nå blir nedrent av hedninger. Får legge til at jeg lærte på skolen at alle som ikke er kristne er hedninger.

Landssvikerne, inkludert EU-kartellet på stortinget, har gjort Norge til en vasallstat under EU og USA, og åpnet for innvandring uten å ha noe mandat fra folket. Et sånt land kalles et diktatur.

Vet ikke om jeg får oppleve det, men håper at landssvikerne blir stilt til ansvar en dag. De skal henges høyt, men noe nærmere himmelen kommer de ikke.

Globalistdiktaturet Norge 130117

saetherOlav Sæther
Kristiansund, 6.1.17

Kommentarer   

+4 #7 Olav Sæther 18-01-2017 07:34
Globalisering er ikke skyld i verdens problemer sier Kinas president Xi Jinping. Med det mente han ikke at Kina skal ta i mot horder av hedninger. Men internasjonal handel og samarbeid.
+5 #6 Olav Sæther 16-01-2017 08:41
Sitat fra Olav Sæther:
I en rapport som er et bestillingsverk fra TRUMPmotstandere står det visst at Ukrainas EX president Yanukovych Stadfestet i et hemmelig møte med Putin i august 2016 at han betalte Manafort under bordet, men forsikret samtidig om at alle spor og bevis er borte.

Jeg trodde Yanukovych døde i en drukningsulykke i mars 2015. Tar jeg feil?

Rettelse:Det var den tidligere presidentens sønn Viktor Viktoroych Yanukovych som døde i en drukningsulykke i mars 2015.
+6 #5 Olav Sæther 15-01-2017 18:45
I en rapport som er et bestillingsverk fra TRUMPmotstander e står det visst at Ukrainas EX president Yanukovych Stadfestet i et hemmelig møte med Putin i august 2016 at han betalte Manafort under bordet, men forsikret samtidig om at alle spor og bevis er borte.

Jeg trodde Yanukovych døde i en drukningsulykke i mars 2015. Tar jeg feil?
+8 #4 Goggen 14-01-2017 15:56
Fascisme betyr å være buntet sammen og dermed kunne stå sterkt.

Globalistene (alle partier fra høyre til venstre) er ett og det samme. De er FED-proxyer, talsrør for de ondeste (og rikeste) familiedynastie ne som har eksister på jordens overflate og som regjerer verden bak et røykslør med narrespeil. Deres betalte marionetter fungere som deres håndtlangere hvis oppgave er å lede verden ann i stadig nye "gode kriger" mot "slemme busemenn" som "hater alt som er godt" og "vår frihet" (les: de patalogisk psyke rasshølas frihet).

Disse sanne menneskehaterne er de EKTE fascistene, og de lever godt og trygt siden de nekter oss fredsaktivister /nasjonalsinned e det samme privilegiet. For om vi kunne samle oss uten å bli trakkasert fysisk og psykisk av det politiserte PST (forløper opprettet i 1936-7, like før statskuppet i 1938) og vårt "rettsvesen" som driver en hatefull hets og personforfølgel se mot alle sannhetssøkende borgere så hadde disse narraktige menneskekarikat urene aldri hatt en sjans i havet til å stå imot alle oss som de ønsker å utrydde.
+10 #3 Bjørnar Røyset 14-01-2017 13:50
Helt seriøst kaller jeg Norge for et fascistisk land. Definisjonen på fascisme: Antidemokratisk politisk ideologi med sentraldirigeri ng av all virksomhet, omfattende propaganda-appa rat, kontroll over media og hemmelig politi og fengsling av opposisjonelle for å undertrykke opposisjon.
+10 #2 Birgitta 14-01-2017 10:09
Passer godt med Chaplin i den rollen der, 'The Great Dictator' . Den kler han....
+12 #1 Norvald Aasen 14-01-2017 08:22
her får du min støtte, Olav.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019


FMI informerte på Nordmøre
Torsdag 3. januar 2019


Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 81 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015