charlie chaplin"Diktatoren", fra filmen The Great Dictator. Foto: Wikimedia Commons.

Har noen ganger lurt på hva som rører seg i hodene på mange personer i vårt politiske etablissement og MSM. Overskrift i Dagbladet nylig om Gro Harlem:
«Hun var en stjerne i Norsk politikk og bar verden på sine skuldre. I dag kan hun ikke gå ute i dagslyset», sitat slutt. Nei, det er forståelig, leste ikke mer fordi jeg ikke ville betale for blekka – R.I.P. sier jeg både til Gro og blekka.

Erna sin nyttårstale viste at hun ikke har noe særlig fingerspissfølelse. Det skjer en del i verden i dag som MSM ikke vil fortelle. President Duterte og Filippinene har vendt ryggen til verdensbølla USA. For Filippinene er det bedre å være et selvstendig land som deltar i Shanghai-samarbeidet i stedet for å være en koloni under USA.

Verdensbølla gjør alt de kan for å stikke kjepper i hjula for BRICS og Shanghai-samarbeidet. I Brasil klarte de å få avsatt president Dilma Rousseff, og de driver med muldvarparbeid andre steder også.

De som styrer verdensvalutaen (US dollar) har stått for det meste av krig og elendighet de siste 100 år. Dette er også bakgrunnen til at Europa nå blir nedrent av hedninger. Får legge til at jeg lærte på skolen at alle som ikke er kristne er hedninger.

Landssvikerne, inkludert EU-kartellet på stortinget, har gjort Norge til en vasallstat under EU og USA, og åpnet for innvandring uten å ha noe mandat fra folket. Et sånt land kalles et diktatur.

Vet ikke om jeg får oppleve det, men håper at landssvikerne blir stilt til ansvar en dag. De skal henges høyt, men noe nærmere himmelen kommer de ikke.

Globalistdiktaturet Norge 130117

saetherOlav Sæther
Kristiansund, 6.1.17