header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

norsk politiKLAGE: Krav om tiltak mot politi- og rettsvesen

Oddbjørn Jonstad, som også er FMIs kontaktperson i Oslo og Akershus, fikk onsdag 22. februar politiet på døren. To politibetjenter fra Øst politidistrikt tok med seg datamaskiner og harddisker uten at Jonstad fikk kvittering eller opplyst hvem som hadde anmeldt ham.

Undertegnedes private hjem ble i dag (onsdag 22. feb.) ransaket av to politifolk fra Øst politidistrikt. De hadde med seg en ordre fra Follo tingrett. Grunnlaget skulle være utilbørlig opptreden – mer ville de ikke si. De ville heller ikke si hvem som hadde anmeldt undertegnede. De tok med seg datamaskiner og harddisker uten å gi noen kvittering – og ville heller ikke gi undertegnede en kopi av ordren.

Det er ganske dramatisk å ransake private hjem – min kone ble selvfølgelig vettskremt. Dessuten får jeg nå ikke betalt regninger som ligger på Digipost, sende eposter og gjøre annet arbeid fra min vanlige maskin.

Jeg krever at Justisdepartementet umiddelbart setter en stopper for politiets og rettsvesenets trakassering av borgere på deres bopel og at det beslaglagte utstyret leveres tilbake omgående og i samme stand som da det ble beslaglagt. De skyldige i misæren stilles til ansvar omgående.

Krav om tiltak mot politi- og rettsvesen 250217

Med vennlig hilsen

jonstadOddbjørn Jonstad
Oppegård, 25.2.17

Kommentarer   

+4 #9 Amund Garfors 27-03-2017 07:35
Sitat fra Olav Sæther:
Spørsmål til Goggen: Vil Alliansen stille med lister til høsten? I alle fylker, eller bare i noen?

Demokratene synes jeg har et bra program, de burde gjøre det like bra som Sverige-demokratene, men det er de ikke i nærheten av. Kan det være fordi dette partiet består av kverulanter?


Ja der traff du spikeren på hodet. Dessverre var medlemmene av Demokratene mer opptatt av å sloss innbyrdes enn å sloss mot de andre svikerpartiene og ikke minst den islamske importen til Norge. Jeg foreslo allerede i 2005 at vi måtte følge Sverigedemokrat ene i tykt og tynt, samt ha Det danske folkeparti som vårt sløsterparti. Men dessverre, dette fikk jeg aldri noe gehør for. De ville bare sloss videre. Og i dag ser vi resultatet. Fortsatt et microparti etter 15 år.
+8 #8 Goggen 04-03-2017 07:39
Jeg har ikke innsideinfo om Alliansen, men de har flere bra kandidater allerede. Hovedkonseptet er å kjøre frem folk som ikke passer inn i den klassiske partipolitikk. Altså slike personer som satt på stortinget før partiene venstre og høyre dukket opp i 1884. Grunnlovsmennen e forutså ikke dette ødeleggende partiveldet da de satt på Eidsvoll i 1814. Ja det er leit å si det, men alle disse ensaks-partiene går som regel dundas grunnet interne intriger, noe Alliansen ser ut til å ha forstått.

Pk-eliten ønsker selvsagt at Alliansen går i fella og blir et anti-islams parti eller noe slikt, men den fella unngår man når man fristiller sine kandidater. Et "parti" av selvstendige kandidater man ikke kan sette i bås er vanskelig å gå til angrep mot.

www.facebook.com/.../

www.youtube.com/.../
+9 #7 Olav Sæther 01-03-2017 16:13
Spørsmål til Goggen: Vil Alliansen stille med lister til høsten? I alle fylker, eller bare i noen?

Demokratene synes jeg har et bra program, de burde gjøre det like bra som Sverige-demokra tene, men det er de ikke i nærheten av. Kan det være fordi dette partiet består av kverulanter?
+14 #6 Goggen 26-02-2017 21:26
De totalitære globalist-fasci stene viser sitt sitt sanne stygge ansikt. Narrespillet om at vi lever i en demokratisk rettstat står for fall når lovlydige borgere blir trakassert på denne måten.

Nå er vel disse fascistene travelt opptatt med å plante bevis også.

Forbannet avskum.

Stem Alliansen inn på Stortinget.

Vi er Norge!
+18 #5 Olav Sæther 26-02-2017 11:45
Dette ser ut som et tilfelle der en dissident blir forfulgt av regimet.
+14 #4 Bjørnar Røyset 26-02-2017 09:17
Historien om Odd Løchbrandt kan leses her: fmi.no/.../...

I tillegg ble den publisert i Norge Er Vårt nr. 2-11: fmi.no/.../NEV_2-11_pdf.pdf
+19 #3 Norvald Aasen 26-02-2017 09:02
Nå skal vi ikke glemme at mange av de som i dag sitter i viktige posisjoner i samfunnet har sin fortid som hyllingskor for Kim il Sung, Mao, Pol Pot m.fl. Vi må fremover bare forholde oss til at disse kreftene vil vise noe av det de fikk inn med sosialistisk ideologi den gangen i ungdomen. Dessuten minner denne saken meg om hvordan makteliten gikk frem mot Arne Myrdal og senere mot Odd Løchbrandt. Sistnevnte ble bøtlagt med 10000 kr. for at han tok oppgjør med en pøbelgjeng som trakasserte boligen til ham og hans gamle mor. Politiet gjorde aldri noe for å stoppe plageåndene etter mange anmeldelser fra Løscbrandt, men da han tok affære selv ble han anmeldt og dømd. Da det gjenstod 2000 kr. av boten som ikke hadde klart å betale troppet 3 politibetjenter opp og la ham i jern. Han klarte da å hente frem det resterende beløpet av sine og morens penger slik at han ble satt fri. Moren var selvsagt livredd etter denne hendelsen. Kan nevne at Odd hadde vært sentral i Fedrelandsparti et og medlem i FMI. Dette viser at det å være nasjonal og å ville forsvare det som er norsk og vårt ikke aksepteres i politistaten som enda en tid kalles Norge. Nå er det vel lite trolig at noen advokat er villig til å forsvare oss, da de nok er mest opptatt av å forsvare og å få ut i samfunnet personer med tvilsom eller ukjent identitet. Det er nå over 70 år siden nordmenn som forsvarte landet ble utsatt for lignende overgrep. Men som vi vet: Historien gjentar seg!
+23 #2 Kjetil 25-02-2017 19:28
Politisk korrekthet, og det venstreliberale strupetaket på media og statlige etater. Venstre liberale har allerede gått i ekteskap med fundamentalisti sk Islam for å ødlegge det som er igjen av kreftene som ikke vil ha et multikulturelt samfunn med ettergivelser til fundamentalsk Islamske skikker og sharia lover.
+23 #1 Bjørnar Røyset 25-02-2017 18:50
Alle nasjonale bevegelser blir sett på som samfunnsfiender .

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019


FMI informerte på Nordmøre
Torsdag 3. januar 2019


Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 80 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015