header

Foto over: Wikipedia.orgpaaskeliljer 3

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Tyske styrker ved Leiteberget norge wikimediaTyske styrker ved Leiteberget i Norge. Foto: Wikimedia Commons.

Ap og H sørget for å dra oss med i WW II på England sin side. Men det var ikke i folkets interesse å bli involvert i en krig mellom stormaktene, og det Norske forsvaret var dårlig. Da den Tyske invasjonen var et faktum meldte mange seg til krigstjeneste. Men folket var splittet og da Norge hadde kapitulert meldte noen seg til krigstjeneste for England, andre for Tyskland. Noen drev med motstandsarbeid og deres farligste fiender var slike som Rinnan-banden. Andre, og jeg tror det var de fleste, gav blanke faen. Dette stemmer ikke helt med vårt verdensbilde av tapre Nordmenn som sloss for sitt fedreland. Men noen var det. England fikk den store Norske handelsflåten til sin disposisjon (betalte de noe for det?) Det var krigsseilerne som tok støyten. Etter krigen konfiskerte den Norske staten deres pensjoner, (var det for å betale gjeld til Hambros bank?) i alle fall var/er det en STOR SKAM!

Nå er forberedelsene til WW III godt i gang. Galne krigshissere vil ha krig mot Iran, Kina og Russland. Operasjon Barbarossa 2 går etter oppskriften og der blir Tyskland en viktig aktør. Planen var klar for lenge siden i Washington, de vil dra i gang en stor krig i Europa. Og når Europa har tatt den verste støyten kommer yankee`ne for å overta, som en slags "sjarmøretappe". We came, we saw, they died! Dette kommer ikke til å gå etter planen, USA vil ikke slippe like billig unna som i WW I og WW II.

Nå, som i 1940 vil Ap og H dra oss med i en krig mellom stormaktene. Hvor mange Nordmenn er interessert i det? Og så nå når det Norske forsvaret har vært forsømt og nedbygget de siste 25 åra. Det er ikke så lenge siden kald krig 1 tok slutt og nå er vi i gang med kald krig 2, og da synes jeg ikke at denne lojaliteten for USA/ISRAEL/NATO har så mye for seg lenger.

USA er styrt av oligarker. ISRAEL er alliert med IS (daesh). NATO er blitt et redskap for krigshissere og krigsprofitører.

Det er tid for å revurdere situasjonen.

Krig 110317

saetherOlav Sæther
Kristiansund, 11.3.17

Kommentarer   

0 #1 Hutt Etu 14-05-2017 22:18
"Det er tid for å revurdere situasjonen"

Til hva?

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Flygeblad i Surnadal
Torsdag 30. mai 2019


Aktivisme i Gudbrandsdalen
Mandag 27. mai 2019


Flygeblad i Aure
Torsdag 9. mai 2019


Flygeblad i Ski
Torsdag 9. mai 2019


FMI i Molde og på Aukra
Onsdag 17. april 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 137 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015