header

Foto over: Wikipedia.orgvaldres 1

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Tayyip ErdoğanTyrkias president Recep Tayyip Erdogan. Foto: Wikimedia Commons.

For en ukes tid siden gikk den tyrkiske utenriksministeren ut og truet hele Europa med hellig krig. Og i dag (23/3) gikk president Recep Tayyip Erdogan ut med nok en trussel mot Europa, der han sa at ingen europeere vil kunne gå trygt noen steder.  Og timer etterpå så smeller det i London, der nok en galning slo til og drepte og lemlestet tilfeldige mennesker som ble meiet ned, drept og hardt skadet av bilen som ble brukt til mordredskap. Hvor terroristen deretter drepte en politimann og skadet en annen med en stor slakterkniv.

Ingen tvil om at Erdogan får rett i noen av sine spådommer, der han sa at Europa står foran et sammenbrudd. Men når det gjelder den religionskrigen som hans utenriksminister spådde vil komme, en krig mellom islam og kristendommen, da tar han nok grundig feil. Det må nemlig to parter til for at det skal bli en slags religionskrig. Men Europa er så grundig avkristnet, at det i tilfelle må være ateister og agnostikere som til slutt må ta opp den kampen. Den norske Kirke og dets tilhengere gjør det i hvert fall ikke, snarere tvert imot.

Den offisielle kirken har utviklet seg til et punkt hvor den har mye mindre med kristendom å gjøre enn hva IS har med islam å gjøre. IS følger Koranen, men kirken gir fullstendig blaffen i hva Bibelen lærer. Så noen religionskrig har jeg ingen tro på. Hvordan skal da et norsk forsvar, og som ansetter en imam, kunne konfrontere og bekjempe islam?  Skal vi le eller gråte av disse apekattene som styrer oss? Faktisk er jo hele Europa like avkristnet som Norge og resten av de skandinaviske land. I Sør-Europa hvor det er katolsk kristendom som dominerer, der er det litt annerledes. Historisk sett er det jo først og fremst katolikkene som har hindret muslimene i å overta Europa.  Mens protestanter/lutheranere stort sett har gjemt seg bak katolikker og selvsagt bak de tøffere ortodokse kristne. Men med den paven de nå har fått i Vatikanet, så vil jeg ikke sette altfor stort håp til katolikkene. De ortodokse som ikke anerkjenner paven – og som dominerer i Russland, de vil bli en helt annen fiende og hanskes med for muslimene, dersom de skulle prøve seg.  For de ortodokse kristne, de har IKKE gjort knefall for islam. Slik dessverre protestantene har gjort. Og som denne merkelige forskrudde falske katolikkenes pave, også er i ferd med å gjøre.

Når man ser det nye og litt lurvete vennskapet mellom President Erdogan og President Putin, så passer jo ikke dette inn her i det hele tatt. Det er noe som skurrer.  For Tyrkia og Russland har vært arvefiender i mange hundre år, der de har utkjempet utallige kriger seg imellom. Men så lenge Erdogan lar Russland være i fred og konsentrer seg om det langt lettere byttet, nemlig Vest-Europa, så er det mulig Putin ser en annen vei. Ja, rett og slett ikke bryr seg. Derfor tør Erdogan være så stor i kjeften og komme med sine stadige trusler. For Putin, han er Russlands president, ikke Vest-Europas. Og når det nå så tydelig kommer fram at de vestlige lederne er helt paralyserte, der de også gjør det klart, at de gjerne vil ødelegge sine land med muslimsk innvandring, da er løpet kjørt. Samtidig som de ikke tør sette på plass denne ufyselige fyren i Ankara.  Derfor gir Putin en god dag i vår skjebne. Der han har mer enn nok med å rydde opp i Syria og Irak, hvor han kun konsentrer seg om Russlands interesser. Der han ikke har tenkt å gå i den samme fella som Vest-Europa har lagt ut for seg sjøl.

I dag betaler England nok en gang prisen for EUs likegyldighet. Et selvmord som kommer oss nærmere og nærmere år for år. EU og norske politikere er trolig enig med Erdogan i at vi i Europa ikke skal være trygge noe sted. Der de fortsetter importen av terrorister over Middelhavet i uforminsket styrke.

Slik er norske politikere like avskyelige og medskyldige i terroren i London denne uken. Og der også den norske befolkning vil være i stor fare i framtida!

Hvor vil kaoset ende? 220317

garfors 060914Amund Garfors
Narvik, 22.3.17

Kommentarer   

+7 #2 Bjørgulf Mortensen 03-04-2017 09:55
Hei alle sammen!

Nå stiller Norgespartiet opp til stortingsvalget til høsten. Den store nyheten er i havn.

Husk din stemmeseddel i Hedmark!

Norgespartiet blir automatisk registrert i partiregisteret hvis de får 500 stemmer ved høstens valg.

www.norgespartiet.no/.../
+14 #1 Goggen 27-03-2017 22:48
Erdogan er ihvertfall en politiker som holder det han lover. ...Her har norske politikere noe prinsipielt å lære mht valgløfter. Kanskje Erdo faktisk er unntaket som bekrefter regelen; "stol aldri på en tyrker". Steigans analyse er utmerket:

steigan.no/.../...

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018


FMI aksjonerte i Molde
Søndag 28. oktober 2018


Aksjon Nord-Norge 9. til 14. oktober 2018
Søndag 21. oktober 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 170 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015