header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter og ulv

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Donald TrumpSitter her med kopi av talen til President Donald Trump som han holdt i Warszawa under G-20 møtet forleden. Dette er ord som hele Vest-Europas ledelse burde fått inn hver morgen, før de går på jobb. For dette var sannheten! Og etter min mening finnes det kun bare en eneste leder som den fire verden nå kan stole på. Og han heter Donald J. Trump og er USAs president!

Mens det tidligere totalitære Øst-Europa nå forsvarer de gamle ”vestlige” verdier, så er det gamle Vest-Europa blitt en verdimessig amøbe uten faste avgrensninger, både åndelig og praktisk. Med ledere som Merkel, Juncher, Macron og andre håpløse politikere, så er Europa (EU) blitt et konkursbo og et galehus uten retning og med ledere på alle plan som ikke har annet å tilby sine velgere enn et barnslig håp. Samt et fattig ønske om at alt vil ordne seg. Noe ethvert oppegående menneske som føler ansvar for kommende slekter, ser at det ALDRI vil gjøre. Derimot vil alt bare bli ENDA VERRE!

Europas politikere, media, skoler, eliter og kirkeledere har dessverre hjernevasket og foret sin befolkning med en smakløs suppe og som er kokt på en globalistisk multikulturell spiker. Og det, mens dette skvipet hylles og lovprises som om det er snakk om en fortryllende og et enestående måltid. Ja, som vi alle skal få smake på. En rett som er tilberedt etter en politisk korrekt oppskrift og som kommer til å forgifte oss alle!

Det mest utrolige er at velgerne er vel forsynte. Der de fortsetter å slurpe i seg dette sølet, i den tro på at alt skrytet om retten er sant. Mens de likevel håper at USA skal betale dette gildet, når folk endelig oppdager at de er blitt skikkelig rundlurt – og nye halalkokker tar over for de kokkene som da er skiftet ut. Og som vil bli Europas forunderlige død!
Tusen takk til President Donald Trump som prøver å åpne øynene på et sovende folk!

Takk til Trump 270717

garfors 060914Amund Garfors
Leder for Demokratene i Norge - Nordland
Narvik, 8.7.2017

Kommentarer   

+4 #2 Olav Sæther 31-07-2017 08:33
Jeg går ut i fra at Amund mener den talen Trump holdt i Warzawa den 6. juli. Han hadde et viktig poeng: At det må være vilje til å forsvare nasjonen, vår kultur og vår sivilisasjon.
For meg ser det ut til at den viljen finnes bare i Øst-Europa.
+5 #1 Olav Sæther 30-07-2017 14:16
Trump blir hetset mye i MSM, det kan bare tyde på at han er en fornuftig mann.

USA kan stå foran en nedtur uansett hva Trump gjør, kanskje en ny bankkrise der folket må betale for å redde bankene, nok en gang. Men gjelda blir opprettholdt og gribbene grafser til seg av folks eiendommer.

Det holdt på å bli opprør i 1930 åra, men president Roosevelt var så god til å snakke for seg at han klarte å kule ned folk med lovnader om bedre tider.

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

FMIs aktivistar besøkte søre Sunnmøre
Tysdag 19. februar 2019


FMI aksjonerte i Gloppen
Søndag 10. februar 2019


Klistremerker i Bergen
Torsdag 7. februar 2019


Koordinert flygeblad-aksjon i Vårt Norge
Mandag 4. februar 2019


Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 116 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015