header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter og ulv

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Jonas Gahr Støre undatedJonas Gahr Støre. Foto: Wikimedia Commons.

Det er ikke vanskelig for oss som følger med i den politiske andedammen, å oppdage at valgkampen er i gang for fullt. Politikere som tidligere har vært voldsomt raus i sin retorikk og omgang med å fylle Norge med sosialklienter, kriminelle og kjeltringer, de er nå blitt nokså spak i sin iver. Der de tidligere oppførte seg som om Norge var forpliktet til å redde en hel verden.

En av dem som nå er blitt veldig så ivrig med å stå for den samme politikk som undertegnede har stått for i 40 år, nemlig Jonas Gahr Støre (Ap), og som stiller som statsministerkandidat, han fyrer nå løs og avviser enhver ekstra asylkvote. Eller den tsunami av økonomiske flyktninger som Italia truer med å sende nordover. Dersom ikke andre land i Europa ønsker å samarbeide om å ta imot disse ubudne gjestene.

Gahr Støre er neppe aleine om å stå for disse tankene. Tanker som bare kommer opp framfor et hvert valg. Nei, en bør ikke ha de minste illusjoner. For den mannen og hans parti, de er villige til å si hva som helst for å vinne valget. For når valget er vunnet, da får pipa straks en annen lyd – og virkeligheten blir noe helt annet. Her er det kun snakk om innføring av antidemokratiske tiltak av Ap over tid. Og som folk dessverre for det meste har sovet seg gjennom. Ikke minst hans partifeller og media som har fortiet alt om innholdet i den Euro-Arabiske dialog helt fra 1970-tallet. Vi har heller ikke glemt Barcelona deklarasjonen fra 1995, Brusselavtalen fra 2001 og avtalen i Paris fra 2008. Og som var meget graverende lesning, der Ap og Gahr Støre har hyllet og applaudert det hele.

For diktaturet, det skal nemlig innføres sakte men sikkert. Der det nå gjelder å være våken og lese mellom linjene, og ikke la seg lure. Sannheten er, at alle de europeiske land, bortsett fra noen land i Øst-Europa er med på bedraget. Et bedrag som går gjennom alle nivåer. Ikke nok med det, men her på berget har Brussel også klart å manipulere den norske stat, fylkeskommuner og fattige kommuner til å svelge løgna. Og de er skremmende lesning for den som orker å sette seg inn i disse planer!

Det meste av norsk media burde skamme seg over at de har fortiet og ikke skrevet om dette for den norske befolkning. Og ikke minst at folkeavstemninger er med høy sannsynlighet, blitt tilbakeholdt med vilje. Ja, bare les 1995 Barcelona Declaration og bli sjokkert! I Brussel i 2001, der sverger alle statsoverhoder under uttalelsen ”Islam har ingenting med terror å gjøre”!

AP og Jonas Gahr Støre har i sin blindhet og manglende vilje til å sette seg inn i islams ideologi, ført Norge ut på en farlig vei. Noe han plutselig nå begynner å forstå, han som var arkitekten for å få Norge til å bidra med bombingen av Libya. Der makthaverne ble drept og landet omgjort til anarki og kaos. Hvor det nå strømmer titusenvis av såkalte immigranter fra. Og over Middelhavet til Italia. Der Italia ber på sine knær om hjelp. Mens Gahr Støre sier tvert nei. Og det etter at Norge er med i denne trafikken med eget skip under norsk flagg. Der disse tusener av afrikanere sannsynlig skal hit til Norge, så fort valget er over. Det er mange norske journalister som nærmest burde skamme seg fordi de har unnlatt å gjøre jobben sin og sette tingene i sammenheng. Fordi ALT henger sammen!

Nei, Jonas Gahr Støre er aldeles ikke til å stole på. Det har vi opplevd før og sett gang på gang. Og hans siste utspill er rent valgflesk! For Gahr Støre er ikke dummere enn at han skjønner meget godt at vanlige folk som sitter igjen med regninga, de er imot mer innvandring nå. Og derfor svarer han nei på anmodningen fra Italia.

Men dersom han blir statsminister, da skal han nok imponere sine venner i FN og i Midtøsten – der han lovte å ta inn 10 000 syrere. Saken er den at Gahr Støre er langt mindre troverdig enn den mest kyniske bruktbilselgeren i hele kongeriket. For all del, ha ingen, absolutt ingen illusjoner om at denne mannen vil stoppe den livsfarlige islamske innvandringen til Norge!

Tåkefyrsten Gahr Støre 010817

garfors 060914Amund Garfors
Stortingskandidat for Demokratene i Norge - Nordland
Narvik, 24.7.2017

Kommentarer   

+3 #3 Asgeir Hovden 14-08-2017 10:26
Folket vil ikke vite dette, de vil heller se Hotell Cæsar og sport på TV i stedet.
Folk vil heller ikke vite at Støres formue stammer fra hans bestefars handel med tyskerne under krigen, Støres bestefar produserte feltkjøkken for Wehrmacht og profitterte grovt på dette.
Folk vil heller ikke vite om at negere og muslimer stjeler, raner, voldtar, ødelegger, og dreper heller, og at hver av disse tatt inn til landet vil etter all sannsynlighet koste samfunnet over 10 millioner kroner.
Men en del av oss får merke dette på kroppen, blir bestjålet, ranet, voldtatt, eller drept av dette som politikerne drar inn i landet vårt!
+5 #2 Digger Matte 06-08-2017 22:46
Fra artikkelen til Amund:
"Der det nå gjelder å være våken og lese mellom linjene, og ikke la seg lure."

Fra FMI sin hjemmeside:
Et abonnement koster kr 120,- per år. Enkeltnummer kr 35,-. Vi gir ut bladet to ganger per år.

Håper folk som vil kjøpe blad ikke sover da.
+10 #1 Olav Sæther 04-08-2017 09:20
Det er Arbeiderpartiet s taktikk å snakke minst mulig om innvandring i valgkamper.

Det er ikke noe nytt. Et av deres argumenter i 1990 åra: "Innvandring? Hvilken innvandring?"

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

FMIs aktivistar besøkte søre Sunnmøre
Tysdag 19. februar 2019


FMI aksjonerte i Gloppen
Søndag 10. februar 2019


Klistremerker i Bergen
Torsdag 7. februar 2019


Koordinert flygeblad-aksjon i Vårt Norge
Mandag 4. februar 2019


Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 128 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015