politibilPolitibil. Foto: Oddbjørn Jonstad.

Oddbjørn Jonstad fra Oppegård fikk i februar besøk av to politibetjenter som ransaket hans hjem. I følge politiet skal det være Jonstads politiske engasjement som ligger bak ransakingen. Jonstad er foruten å være formann for Norsk Folkeparti, medlem og kontaktperson for Oslo og Akershus, for FMI.

Undertegnede er i tillegg til å være medlem i FMI, også formann i Norsk Folkeparti (NFP). I den forbindelse har jeg opprettet to sider på internett.

a. Den ene heter Nabokjerringa.no og gir en oversikt over personer som promoterer innvandring. NFP mener det er viktig at samfunnet vet hvem disse er slik at de eventuelt kan stilles til ansvar for skadene innvandringen påfører samfunnet.

b. Den andre heter Repatriering.no Her gis en oversikt over innvandrere som har eksponert seg i media og på den måten direkte eller indirekte har promotert innvandring. Dette fordi NFP mener at situasjonen nå er så kritisk at det som kan redde samfunnet, er repatriering av innvandrerne. Det holder ikke med en ny innvandringsstopp. For allerede i 1975 vedtok Stortinget stopp i innvandringen – etter det har det kommet cirka en million av dem.

c. For dette er jeg ilagt en bot på kr 12 000,-. Saken er nå på vei til tingretten.

d. Er ikke FMIs medlemmer enige i at det blir galt når politikerne bruker politi og rettsvesen mot politiske meningsmotstandere – eller?

jonstadOddbjørn Jonstad
Oppegård, 2.10.2017