header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter og ulv

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

dortmund 7Folkebevegelsen mot innvandring, FMI var invitert og deltok på en kongress arrangert av partiet «Die Rechte» i Dortmund, Tyskland under mottoet: Sammen for Europa!

Over 150 delegater, hovedsakelig fra Tyskland og forskjellige europeiske land var samlet hvor felles politiske mål ble tematisert og hvor politisk arbeid og agitasjon med fokus på kommende aktiviteter i de forskjellige europeiske land ble diskutert og bestemt.
Gjennom mange år består det et samarbeid med de forskjellige organisasjonene og dette kameratskapet ble fordypet og nye ko-operasjoner ble formelt dannet.

Aktivistene forfølger en visjon for et fritt Europa
Gjennom alle foredragsholderne ble det tidlig utkrystallisert at på tross av de bestående problemene for de forskjellige folkegruppene i Europa kan vi kun løse disse problemene med et aktivt grenseløst samarbeid.

En styrt masseinnvandring, en korrupt politikerelite og et politisk system representert gjennom sosialistiske og liberalistiske partier og strømninger synliggjør et folkefiendtlig og sykt politisk system som kontrollerer og undertrykker de forskjellige land og deres innbyggere i vårt Europa. Bare et sosialt og nasjonalistisk Europa kan danne en motpol mot utslettelsen av suverene stater på vårt kontinent og sikre vår germanske, hvite rase en fremtid og hindre at vi blir en minoritet i våre egne hjemland. Representantene for en Europeisk motstandskamp kom fra Bulgariske Nasjonalforbund, BGNS, Frankrikes Parti nationaliste francais, PNF, Russiske RIM, Russian Imperial Movement, Ungarns HVIM, Nederlandske frie nasjonalister, Die Rechte og NPD fra Tyskland, samt Folkebevegelsen mot innvandring, FMI fra Norge var paneldeltagere. Konklusjonen var nødvendigheten av en aktiv pan-europeisk kamp for å bekjempe rase- og folkefiendene i våre hjemland. Vi er forkjempere for et fritt kontinent og med den idealismen og erfaringen vi representerer kan folkeforræderne ikke stoppe oss.

Etter den offisielle delen av kongressen sørget vår svenske kamerat Hendrik sammen med den kjente musikeren Phil fra tyske Flak for en hyggelig aften med patriotisk musikk. Flere informasjonsstands og salg av nasjonal, patriotisk musikk, litteratur, forskjellig informasjonsmateriell og klær. Videre var det forskjellige grill- og andre gode matretter, med dertil hørende tyske drikkevarer.

«Europa, våkn opp»: Kampanjen er startet!
Denne kongressen vil hvert år finne sted i forskjellige europeiske land og neste år vil den finne sted i Bulgaria. Die Rechte i Tyskland har allerede startet kampanjen: Europa, våkn opp! Vi i FMI oppfordrer alle frihetskjempende sympatisører og aktivister om allerede nå å planlegge reisen til Dortmund i april neste år hvor en stor manifestasjon med deltagere fra hele Europa vil være representert under mottoet:

For frie folk og suverene nasjonalstater. Vårt Europa er ikke deres union!

Millioner rasefremmede strømmer til Europa og vårt kontinent opplever en vanvittig folkeutveksling. Samtidig blir våre bestående nasjonalstater marginalisert og utbyttet. Psykopatene i den «Europeiske unionen» arbeider for et ikke raserent Europa uten grenser og uten respekt for de enkelte kulturnasjoners særegenheter, kultur og tradisjon. De ønsker en kontrollerbar masse av mennesker som ukritisk godtar alt hva folkeforræderne ønsker og gjør. Vi godtar ikke en aktiv ødeleggelse av de forskjellige folkegruppene og deres naturlige fedreland på vårt kontinent og vil aktivt med alle midler kjempe for vårt Europa og ikke deres folkefiendtlige «union» i Brüssel. La oss derfor sammen sette et tegn med alle andre frihetskjempere i Europa 14. april 2018 i Dortmund, Tyskland.

Vi i FMI takker Die Rechte i Dortmund, Tyskland for en meget godt organisert kongress og ser med forventning frem i mot et fordypet samarbeid med alle patriotiske organisasjoner på vårt kontinent.

Delta aktivt sammen med Folkebevegelsen mot innvandring, FMI i arbeidet for suverene nasjonalstater med homogene folkeslag i vårt Europa. Norge er vårt!

Nettredaksjonen

dortmund 6

dortmund 5

dortmund 4

dortmund 2

dortmund 1

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

FMIs aktivistar besøkte søre Sunnmøre
Tysdag 19. februar 2019


FMI aksjonerte i Gloppen
Søndag 10. februar 2019


Klistremerker i Bergen
Torsdag 7. februar 2019


Koordinert flygeblad-aksjon i Vårt Norge
Mandag 4. februar 2019


Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 159 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015