header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Le pen James FoleyBildet som Marine Le Pen publiserte på Twitter. Screenshot.

At den som bringer et budskap blir straffet, ja, det kjenner vi som nasjonalistiske opposisjonelle alt for godt. Nå har det også rammet Marine Le Pen, avgjørelsen er truffet av folkeforræderne i den «Europeiske Union» og det Franske parlament.

Bakgrunnen er at hun offentliggjorde flere grusomme bilder på Twitter av ofre for islamsk IS-terror. Dette på tross av at løgnerne i system-media og IS selv offentliggjorde disse bildene, bl.a. av en hodeløs amerikansk «journalist», James Foley.

Lederen av Front National kommenterte bildet med: «Dette er IS»!

Med offentliggjøringen ville hun påpeke at Front National ikke kan sammenlignes med IS, noe en fransk TV moderator offentlig gjorde. Noen av våre lesere som er kjent med ordet løgnmedia?

Justismyndighetene innledet en straffesak «for spredning av bilder som viser vold» og fordret fra psykopatene i «EU» opphevelsen av Marine Le Pen`s immunitet. Det gjorde eurokratene gjerne og nå også formelt det franske justisvesen.

Hvis hun blir funnet skyldig kan hun bli dømt til inntil 3 års fengsel og cirka 750 000 norske kroner i bøter. En praktisk måte å sette en ubekvem politisk motstander ut av spill. Systemet strammer grepet når sannheten ikke passer folkeforræderne i våre hjemland. En kriminalisering av en politisk motstander har beklageligvis også gode tradisjoner her i Vårt Norge!

Redaksjonen

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019


FMI informerte på Nordmøre
Torsdag 3. januar 2019


Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 168 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015