Le pen James FoleyBildet som Marine Le Pen publiserte på Twitter. Screenshot.

At den som bringer et budskap blir straffet, ja, det kjenner vi som nasjonalistiske opposisjonelle alt for godt. Nå har det også rammet Marine Le Pen, avgjørelsen er truffet av folkeforræderne i den «Europeiske Union» og det Franske parlament.

Bakgrunnen er at hun offentliggjorde flere grusomme bilder på Twitter av ofre for islamsk IS-terror. Dette på tross av at løgnerne i system-media og IS selv offentliggjorde disse bildene, bl.a. av en hodeløs amerikansk «journalist», James Foley.

Lederen av Front National kommenterte bildet med: «Dette er IS»!

Med offentliggjøringen ville hun påpeke at Front National ikke kan sammenlignes med IS, noe en fransk TV moderator offentlig gjorde. Noen av våre lesere som er kjent med ordet løgnmedia?

Justismyndighetene innledet en straffesak «for spredning av bilder som viser vold» og fordret fra psykopatene i «EU» opphevelsen av Marine Le Pen`s immunitet. Det gjorde eurokratene gjerne og nå også formelt det franske justisvesen.

Hvis hun blir funnet skyldig kan hun bli dømt til inntil 3 års fengsel og cirka 750 000 norske kroner i bøter. En praktisk måte å sette en ubekvem politisk motstander ut av spill. Systemet strammer grepet når sannheten ikke passer folkeforræderne i våre hjemland. En kriminalisering av en politisk motstander har beklageligvis også gode tradisjoner her i Vårt Norge!

Redaksjonen