header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Syria 1De som definerer seg selv som offentlige og uavhengige medier formidler et bilde av Syria som ikke stemmer. Dette sier en ung Nordmann, som på eget initiativ reiste på ferie til Damaskus, hovedstaden i Syria. FMI og deres lesere kjenner så altfor godt til arbeidsmetodene og målene til løgnmedia. Det er derfor befriende å lese en reisereportasje fra en politisk uavhengig Nordmann.

Alle vet at det i sju år har eksistert, og fremdeles eksisterer en brutal krig som ble startet opp av en Koscher-anglo-amerikansk allianse. Dette er udiskutabelt.

«I oktober 2017 var jeg en av de lykkelige som fikk godkjent et 10 dagers visum til Syria», skriver Nordmannen, Christian.

«Familie og venner sa at jeg var gal som ville besøke Syria, og sjansen for at jeg kunne bli skutt eller kidnappet var meget stor. Disse 10 dagene reisen varte, besøkte jeg Damaskus, samt Aleppo og Homs, og fantastiske områder ved Middelhavet. Jeg reiste uten politiske synspunkter vedr. konflikten og var helt uforberedt på hva som ventet meg.»

«Jeg reiste til Libanon, da det ikke går direktefly til hovedstaden Damaskus. Fra Libanon reiste jeg i en samletaxi til hovedstaden Damaskus, en distanse på bare 12 mil. Grensen er åpen 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Det første som jeg registrerte ved grensekontrollen og ved innreisen til Syria, var hvor rolig det var og hvor godt samfunnet var organisert. Det fantes ingen soldater, bare et fåtall grensesoldater. Selvsagt fantes det noen militære kontrollpunkter på veien til Damaskus, men jeg og mine medreisende ble møtt med vennlighet og ‘velkommen til Syria, min venn’.

Pulserende folkeliv i gatene.
Syria 2

Mer folkeliv.

Syria 3

Ankommet Damaskus ble jeg forundret over det pulserende livet i gatene. Unge forelskede par, butikkene var åpne overalt, små kafeer, te- og kaffebarer, akkurat som i andre land. Det fantes ikke tegn til krig, utenom et par avslappede soldater som satt på et gatehjørne.»

En tradisjonell restaurant.

Syria 4

Den første kvelden i Damaskus spiste Christian en god middag, samt drakk et par øl i en tradisjonell restaurant før han gikk tidlig til sengs. Han ville utforske Damaskus tidlig neste morgen.

«Hvor er krigen?»
«Neste morgen stod jeg tidlig opp for å studere verdens eldste by og i gamlebyen luktet det friske bakervarer. En melkemann leverte melk med sykkelen sin og bodene var fulle av frisk frukt og grønnsaker.

Melkemann i Damaskus.

Syria 5

Under spaserturen gjennom gamlebyen begynte jeg å undre meg, hersker det virkelig krig her? Det eksisterer absolutt ingen ødeleggelser. Butikkene var åpne, gatene myldret av liv, bare enkelte soldater som gledet seg over å se turister. Innehavere av butikker var overlykkelige over at det nå var kommet turister til deres by.» I Damaskus kan man bevege seg uten begrensninger og fotografere kan man overalt, bortsett fra regjeringsbygninger og militære kontrollpunkter. Nordmannen Christian glemte raskt at Syria er et land som er i krig, bare enkelte raketter kunne han høre langt i det fjerne. I Damaskus finnes det en masse historiske severdigheter, eksempelvis Umayyaden-moskeén, Zitadellet, kunstgallerier og som nevnt gamlebyen som består av smale historiske gater, fulle av liv og lukter. Alt er som før år 2011 hvor England, Israel og USA finansierte og bygget opp de islamske terror-organisasjonene, IS og Al-Nusra militsen og en ubeskrivelig grusom krig startet.

I den gamle basaren finnes alt.
Syria 6

Selvsagt finner du i Damaskus en moderne bydel, med gater fulle av supermarkeder og kjøpesentre slik vi kjenner det i Norge. Her kan man kjøpe alle produkter som man også finner i supermarkeder i USA og Europa. Kort sagt, her finner man alt.

Supermarked i Syria.

syria 7

«Har det overhode vært en journalister her de siste årene?»
«Alt i alt representerer Damaskus den totale motsatsen av hva mediene de siste 7 årene har fortalt oss, og jeg måtte spørre meg selv om journalistene har vært her». Jeg finner det her på sin plass og benytte ordene systemmedia og manipulative løgnere istedenfor «mediene» og «journalister», som Christian gjør. Han forteller videre at kristne kirker står ved siden av moskeer og at disse er fulle av troende. Brudepar og kristne prester beveget seg uhindret i offentligheten. Til og med en jødisk synagoge i gamlebyen er åpen. Om ettermiddagen samles befolkningen i barer og puber for å se på fotball og drikke et par øl, akkurat som hjemme hos oss i Norge. Christian var 3 dager i Damaskus og opplevde ikke et eneste fiendtlig blikk eller uhøflige mennesker og tilføyer (under bildet):

Jack Daniels eller Jägermeister. Alkohol finnes overalt i Syria.

Syria 8

«Damaskus i år 2017 er som om man var i Norge, eller gikk til fots gjennom Barcelona eller en annen vestlig by. Damaskus er fredelig og sikker og ønsker flere turister velkommen.» Christian besøkte også Homs og Aleppo hvor islamske terrorister fra IS har ødelagt og sprengt uvurderlige historiske monumenter og lagt store deler av byene i aske. Her kunne han selvsagt selv se hva IS med sine folkerettsstridige terrorhandlinger har påført et suverent land støttet av en pervers kolonialimperialisme.

Jeg finner det her riktig å påpeke følgende fakta:
Finansiering, organisering og våpenleveringer til IS og andre islamske terror-organisasjoner ble folkerettsstridig og aktivt gjennomført av England, Israel og USA. Derigjennom startet katastrofen og en forferdelig krig i et suverent Syria. Det er udiskutabelt at for denne hellige alliansen er et destabilisert Syria og Midtøsten forøvrig av største geopolitisk viktighet. Et spørsmål til Jagland (tidligere i Nobelkomiteen) er berettiget: Er Obama virkelig en verdig fredsprisvinner eller ble det utøvet press fra de herskende, representert fra en Koscher-anglo-amerikansk allianse?

Det er også på sin plass og etterlyse en objektiv og nyansert nyhetsformidling fra systemmedia rundt det komplekse temaet krigen i Syria. Hvis det ikke passer den offisielle politiske agenda er jeg glad for at Christian har gitt et lite bidrag til dette. Andre objektive journalistiske bidrag finnes heldigvis i alternative media.

Sist, men ikke minst må Norge og andre vestlige land slutte å snakke om en familiegjenforening for syriske sosialturister som utnytter naive, indoktrinerte vestlige demokratier. Videre må den vedtatte og bindende Dublin-avtalen konsekvent gjennomføres. Enhver syrisk medborger må nå vise stolthet overfor sitt eget fedreland og være med på å bygge opp det de muslimske terroristene i IS med sin perfide ødeleggelsestrang har oppnådd. En aktiv økonomisk støtte for gjenoppbygging av et suverent Syria for igjen å opprette fred og harmoni i denne viktige regionen må ha høyeste prioritet. Resultatet vil være en total stopp av s.k. «flyktninger» fra Syria som uten pass, men utstyrt med de nyeste smarttelefonene og moteklær, undervandrer vår vestlige sivilisasjon.

Innbyggere som hygger seg og danser om kvelden.

Syria 9

En aktiv repatriering av alle syrere må nå konsekvent gjennomføres!

Frihet for Syria! Solidaritet med det syriske folk og sin President!

Morten Lorentzen
Moss, november 2017

Christian har tatt noen virkelig flotte fotografier fra Damaskus og et besøk på hans Webside lønner seg

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019


FMI informerte på Nordmøre
Torsdag 3. januar 2019


Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 150 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015