header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter og ulv

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Milliard rasefremmede i europaAdvarsel! Disse rasefremmede vil alle til Europa! Foto: Aekkaphob/Shutterstock.

Det er ingen hvem som helst som kommer med følgende prognose, nemlig presidenten for Tysklands etterretningstjeneste, BND, Bruno Kahl. På sitt skrivebord og i hans PC finnes dokumenter og hemmelige etterretningsrapporter som garantert, hvis de blir publisert, vil gi oss vanlige borgere mange søvnløse netter fylt av ubeskrivelig raseri. Til sammenligning blir vårt hjemlige PeST, representert ved sin leder, Marie Benedichte Bjørnstad, bare et lite luftnummer.

Denne menneskeforaktende politkk er dømt til å mislykkes
Som en av Europas best informerte sikkerhetseksperter advarer Bruno Kahl for en lavine av rasefremmede sosialturister som bare venter på å få komme til Europa. Siden 1990 har folketallet i Afrika fordoblet seg. Vi gjentar: Folketallet i Afrika har i løpet av 27 år fordoblet seg! President Bruno Kahl fortsetter: «Hvert eneste år øker folketallet på dette kontinentet med 30 millioner mennesker. Selv om de vestlige land i noen grad er i stand til å forbedre levevilkårene, næringslivet og øke BNP i Afrika er det store spørsmålet om vi i Europa kan holde følge med denne dynamikken», les befolkningseksplosjonen. «Selv om det i noen land kan lykkes å forbedre levestandarden, vil dette ikke føre til mindre ‘migrasjon’, fordi menneskene der vil enklere kunne finansiere en reise til Europa» påpeker Bruno Kahl. På tross av dette fortsetter marionette-regimene og deres lydige propaganderende slaver i systemmedia i hele Europa å forbrenne milliarder av skattekroner for å stoppe fluktårsakene. De styrende hevder fortsatt at de kan redde våre hjemland, vår verden, bekjempe nød, sult og klima. Hvis de fortsatt tror de er kapabel til dette vil vi i Norge og Europa ikke behøve grensekontroller, da ingen vil forsøke å flykte til vårt kontinent. Vi i FMI ber om unnskyldning for våre kommende ord, men vi har en plikt som stolte nordmenn til offisielt å påpeke følgende: Denne psykopatiske og menneskeforaktende politikk som gjennom flere tiår er et offisielt mantra i hele Europa herskerklasse, er dømt til å mislykkes!

«Utopisk å bekjempe fluktårsakene»
Videre avviser presidenten for sikkerhetstjenesten, BND, floskelen som eurokratene og Europas marionette-regimer elsker å uttrykke i intervjuer og Talkshow, nemlig at de, altså folkeforræderne selv må «bekjempe fluktårsakene». Sett bort fra dette hevder presidenten for BND videre at det er fullstendig utopisk å kunne heve velstandsnivået i Afrika, Midtøsten og Syd- og Øst-Europa til Europeisk standard. Han fastslår at dette ikke er oppgaven til oss som folk og skattebetalere i Europa. Floskelen «bekjempe fluktårsakene» ser han ikke bare som direkte dum, men også meget farlig. Han begrunner dette med at floskelen «bekjempe fluktårsakene» bare er en avledningsmanøver for at «de folkevalgte» ikke skal tape ansikt og måtte innrømme at de har totalt mistet grepet og kontrollen for å sikre sine egne hjemlands grenser og interesser! Dette er meget sterke ord fra en så fremtredende representant for en respektert sikkerhetstjeneste, men han fortsetter å være ærlig, og dette må gjøre vondt for folkeforræderne fra Nordkapp i nord til Lampedusa i syd:
«Utviklingshjelpen – vi i FMI benytter ordet Underutviklingshjelp – de siste 10 årene er en total fiasko! Disse skattepengene som hardt arbeidende mennesker i Europa genererer», han nevner ikke her politikerne, «forsvinner i en sump av korrupsjon. Disse skattepengene fra alle ansatte som jobber og sliter, styrker bare den styrende politiske adelen og kapitalistiske, multinasjonale selskaper som kan øke sin profitt gjennom en fortsatt utnyttelse av afrikanske råstoffer.» (FMIs kommentar: Altså rendyrket rasisme med folkeforrædernes velsignelse.)

Videre kritiserer han tidligere kolonimakter som England, Frankrike, og også indirekte USA og deres nære allierte i Midtøsten for deres ofte folkerettsstridige handlinger. Det være seg militære intervensjoner, altså direkte krigshandlinger, for å bombe bort tidligere politiske ledere for forskjellige land som er falt i unåde. Eksemplene er utallige og skremmende og vi nevner et lite utdrag: Serbia, Somalia, Irak, Afganistan, Egypt, Libya og Syria.

Verbal juling til marionette-regimene
Hvordan den øverste sjefen for en av de største etterretningstjenestene i Europa, selvsagt underlagt CIA, gir en omgang verbal juling til marionette-regimene i Europa er frem til nå uten sidestykke og en direkte nytelse for oss som er opptatt av objektiv informasjon. Bruno Kahl kler bokstavelig talt av de styrte, herskende folkeforræderne hva gjelder «flyktningkrisen». Videre viser løgnerne i systemmedia igjen sitt sanne ansikt: Ikke en eneste avis, magasin eller TV har nevnt hans meget alvorlige advarsel!

Vi i FMI publiserer det systemmedia og folkeforræderne ikke ønsker at du som leser skal ha basis kunnskap om. Dette til ettertanke og en oppfordring for aktivt å delta i frihetskampen, sammen med FMI, mot dette vanvittige og menneskeligfiendtlige system. Kampanjemateriell kan lastes gratis ned fra vår hjemmeside eller bestilles direkte fra FMI.

Norge er Vårt!

Redaksjonen

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

FMIs aktivistar besøkte søre Sunnmøre
Tysdag 19. februar 2019


FMI aksjonerte i Gloppen
Søndag 10. februar 2019


Klistremerker i Bergen
Torsdag 7. februar 2019


Koordinert flygeblad-aksjon i Vårt Norge
Mandag 4. februar 2019


Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 358 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015