header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

euFor mange år siden fremstod EU som noe positivt i et forent og velstående Europa. Men hva er det nå? I hvert fall ikke en demokratisk samling av selvstendige nasjoner. Medlemmer i EU- kommisjonen er utpekt av medlemsland, de er ikke valgt i en demokratisk prosess og de kan vedta den ene meningsløse loven etter den andre. EU-parlamentet kan ikke danne en regjering, de er der bare for å gi en illusjon om demokrati. Det er tusenvis av lobbyister som går der og sniker, de prøver å påvirke vedtak av nye lover, ofte i private møter ute av syne for publikum. Den tiden det fantes enevoldskonger var det hoffsnokere, lobbyister høres litt bedre ut.

EU prøver å hindre at medlemsland får beholde industri og infrastruktur på egne hender. Hvis TTIP (The Kalargi Pan European plan) blir vedtatt blir det enda verre, da kan de store konsernene saksøke regjeringer som ikke retter seg etter deres ønsker. EU domstolen er overordnet andre domstoler. Noen har kanskje hørt om The Kalargi Pan European plan, den går ut på at all selvbestemmelse for Nasjonalstatene skal bort.

Kalargi sine egne ord: ”The (European) man of the future will be of mixed race. Todays races and classes will disappear owing to the disapperaring of space (Nations) time and prejudice. The eurasian-negroid race of the future, similar in its outward apperance to the ancient Egyptians, will replace the diversity of peoples with a diversity of individuals.”

Denne onde og avskyelige planen ble godt mottatt av penge-jødene. Europa skal ødelegges og på sikt skal det bli en verdensregjering. EU deler ut en pris som heter Cudenove- Kalagi- prisen til «Europeere som har arbeidet for Europeisk integrasjon.» I blant mottakere/vinnere kan vi finne størrelser som Angela Merkel og Tony Blair.

Det er kommet frem at Amerikanske NGOs har betalt båter for å bringe hundretusenvis av migranter til Europa, og det har de tenkt å fortsette med.

Det bør være kjent at mange politikere arbeider for storkapitalistene, ikke for folket. For eksempel to tidligere Svenske statsministere, Carl Bilt og Fredrik Reinfeldt.

Barbarene er igjen på døren, forvent ingen hjelp fra femtekolonnistene, jeg oppfordrer til å slåss for selvstendighet, frihet og håp.

Om Kalargi-planen:

EU er en Trojansk hest 071217

saetherOlav Sæther
Kristiansund, 8.12.2017

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019


FMI informerte på Nordmøre
Torsdag 3. januar 2019


Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 295 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015