header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Homs SyriaEt eksempel til etterfølgelse: Stolte syrere i Tyrkia som reiser tilbake til sitt hjemland for å være med på å bygge opp det islamistene i IS ødela.

Som tidligere publisert er situasjonen i Syria en helt annen enn hva offentlig finansierte systemmedier presenterer. Homs er den byen hvor innbyggerne i mange måneder måtte leve under Sharialoven til de islamske terroristene i IS. Innbyggerne opplevde voldtekt, bortføring av uskyldige barn, offentlige og uvilkårlige halshugninger, samt andre ubeskrivelige grusomheter utført av muslimene i IS. Øyenvitner kan fortelle historier som får enhver publisert horrorfilm til å fortone seg som en romantisk filmklassiker. Her følger en annerledes reisebeskrivelse, basert på nordmannens Christians reise til Syria i oktober, denne gang fra Homs.

Christians første reisebrev om sin drømmeferie i Syria kan du lese her.

«I Homs begynte Syriakrigen når såkalte ‘moderate rebeller’ drepte 10 soldater fra den syriske hæren og tok 19 soldater som gisler ved et militært kontrollpunkt. Natten til 3. februar 2012 begynte regjeringstroppene et motangrep med artilleri for å fjerne rebellene. 15. mars begynte protestene i den sydlige byen Daraa, men i Homs eskalerte situasjonen og protestene utartet i en krig.»

Slik begynner reisebrevet fra Christian som viralt finner stor interesse i alternative medier verden over. Christian forteller videre:

«Rundt 70 % av Homs ble ødelagt, før regjeringsstyrkene igjen fikk tilbake kontrollen. I Homs og den kristne dalen bor mer enn 200 000 kristne. Homs er den byen som ble mest ødelagt i hele Syria, men gjenoppbyggingen har begynt. Til og med den gamle ‘Souq’, markedet som nesten ble komplett demolert er nå delvis renovert, enkelte forretninger er gjenåpnet og andre vil snart følge etter. Dagliglivet i Homs kommer nå tilbake til normalitet, og effektivt fortsetter gjenoppbyggingen.

Barna går videre på skolen, tradisjonelle restauranter er åpne, innbyggerne kommer tilbake for å bygge opp sine egne hus og leiligheter.»

Homs Syria 1Jeg har i en tidligere artikkel publisert bilder som Christian har tatt, men bevisst utelatt de her for å oppfordre alle om å besøke hans hjemmeside for å se alle hans fantastiske fotografier. Istedenfor publiserer jeg en kort film på slutten av denne artikkelen, som han har laget.

«Shaslik-boder i gatene lokker besøkende med forføriske bbq-dufter. Forstedene i Homs er fortsatt ødelagt, men i sentrum er dagliglivet slik det var før krigen. Innbyggerne handler, i kafeer er det Shishaspiper, unge par holder hverandre i hendene og unge menn ser europeisk fotball på store fjernsynsapparater. Her kjøpte jeg også to fine skjorter. Man ser at den byen som ble mest ødelagt finner tilbake til hverdagen. Tror fortsatt noen at Syria er et land fult av ruiner, slik mainstream-media fortsatt formidler?»

Hallo Christian, det du her skriver vil ingen tro hvis de fortsatt hører, ser og leser hva systemmedia formidler angående Syria. Det hadde vært interessant å oppleve deg i en av de utallige fordummende talk-shows eller radioreportasjer som daglig pumper ut statspropaganda. Men beklager Christian, dette vil hverken du eller jeg som søker objektiv informasjon i den nærmeste fremtid oppleve. Jeg konstaterer, igjen, at løgn- og systemmedia i hele Europa og da spesielt Norge fortsatt ikke er kapabel til, eller ikke ønsker å foreta en investigativ journalisme for å presentere et objektivt bilde av den reelle situasjonen i dagens Syria. Er det her lagt føringer fra finanskildene i regjering og Storting som kritisk deler ut offentlig pressestøtte, for bevisst å presentere usannheter? Videre, er denne subjektive publiseringen om situasjonen i Syria et bidrag fra løgnmedia for at en aktiv repatriering av syriske borgere ikke skal finne sted? I dagens politiske debatt er jo hovedtonen at en familiegjenforening bør finne sted i Norge, og ikke i et tilnærmet fredelig Syria. Her en artikkel som belyser temaet familiegjenforening, ja, men i Syria.

Jeg passer på blodtrykket mitt og lar Christian fortsette:

«I grunnskolen, Akrameh al-Makhzumi ble i krigen nesten 50 skolebarn ofre for et selvmordsattentat. Den første bomben eksploderte ved hovedinngangen. Og når andre kom til for å hjelpe, eksploderte bombe nummer to. Skolen er i dag komplett renovert og i full drift. Utdannelsen i Syria er gratis for 6 – 15 åringer og alle har plikt til å fullføre 1. – 9. klasse. Engelsk og fransk er obligatorisk fra første klasse og de unge elevene snakker bedre engelsk enn hva barna gjør hjemme i Norge. Hvis foreldrene hindrer barna sine å gå på skolen blir de straffet med 6 måneders fengsel.»

Her en interessant ferievideo fra Syria.

Jeg avslutter med et litt "ufint" formulert spørsmål: Er det fortsatt noen lesere der ute som fortsatt ukritisk sluker hva løgn- og systemmedia daglig spyr ut av misvisende kloakk?

Jeg takker igjen nordmannen Christian som har delt sine erfaringer med oss og her linken til hans hjemmeside: http://unusualtraveler.com/homs/

Morten Lorentzen
Moss, desember 2017

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019


FMI informerte på Nordmøre
Torsdag 3. januar 2019


Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 147 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015