header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter og ulv

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Fluktrute MarokkoGjerder med piggtråd holder definitivt ikke for å forsvare vårt Europa!

Daglig forbereder titusener av fremmedkulturelle seg på en reise til Europa og tusener av disse kommer også frem. Takket være President Orban i Ungarn og myndighetene i Makedonia er Balkanruten siden 2015 stengt. Etter en folkerettsstridig krig styrt av USA med villig hjelp fra deres vasaller i Europa oppstod det et kaotisk maktvakum i Libya etter fallet til Gaddafi. Derfor ble fokuset fra profesjonelle menneskesmuglere lagt til Libya, og her oppsto den nye sentralen for denne mafiaen. Siden 2016 og frem til oktober 2017 kom cirka en halv million fremmedkulturelle til Italia, godt hjulpet av Europas folkefiendtlige regjeringer og naive NGOs, se tidligere publisert artikkel.

Tsunamien av rasefremmede fra Libya er stoppet opp
Nå har Italia på eget initiativ fått stengt denne fluktveien fra Libya. Godt hjulpet av millionbeløp i bestikkelser og andre materielle varer til regjeringen og paramilitære grupper, inkludert smuglernettverkene, har regjeringen i Roma lykkes å demme opp denne Tsunamien. FMI har ikke fått stadfestet størrelsen på bestikkelsene, men våre kilder oppgir at det dreier seg om flere hundre millioner euro.

Fra Marokko oversvømmes Europa nå av sosialturister
Nå har de kriminelle smuglerbandene funnet tilbake til en gammel bekjent fluktrute, nå via Marokko, for igjen å oversvømme Europa med rasefremmede sosialturister. Spania inngikk for 10 år siden en flyktning-avtale med Marokko som innebar at marokkanske sikkerhetskrefter fikk stoppet denne fluktruten. Hva denne avtalen har kostet den spanske regjeringen kan man bare spekulere i. De rasefremmede sosialturistene betalte tidligere i år cirka 10 000 norske kroner for en plass i båter som like utenfor kysten av Libya ble fanget opp av de nevnte naive NGOs skip, godt hjulpet av forskjellige marineskip fra EUs stater, inkludert EØS-Norge. De kapitalistiske markedskreftene fungerer også når det gjelder transport av sosialturister. Nå koster en transport fra Marokko minst 35 000 norske kroner.

«Forestill deg, med flere hundre ‘flyktninger’ – FMIs terminologi: Sosialturister og næringslivsreisende – kan man på en enkelt dag tjene 10 millioner kroner. Hvem vil ikke tjene det?» Dette sier en sosialarbeider fra Kamerun som arbeider i Marokko, og han fortsetter:

«Kan man klandre en vanlig, menig soldat som i vær og vind forlater sin vaktpost for en halv time?» Dette betyr at avtalen mellom Spania og Marokko bare har gyldighet så lenge soldater og byråkrati i det korrupte Marokko holder seg til den. Når utsikten til å tjene flere månedslønninger for en soldat, og mer for statsbyråkratene for å lukke øynene en halvtime, da eksisterer det ingen kontroller eller grenser mer. Det er dette som nå finner sted i Marokko. Sosialarbeideren fra Kamerun fortsetter:

«Det er helt utrolig, så mange båter med flyktninger er det lenge siden var stasjonert langs hele Marokkos kystlinje og tusenvis ankommer Spania hver uke.» At denne svarte sosialarbeideren har rett, bekrefter IOM, International Organisation for Migration:

«Offisielle tall bekrefter at cirka 18 000 rasefremmede er kommet med båt til Spania i 2017.»
Bare siden midten av september d.å. har 7 000 sosialturister flommet inn til Spania. 88 % flere er kommet til Spania i 2017, sammenlignet med 2016», bekrefter Spanias tidligere innenriksminister Zoido.

Fluktrute Marokko 1Luksusreise til Europa
En kort trivelig sjøreise til Europa er intet problem, rasefremmede blir jo plukket opp av naive NGOs og en armada av «EU-lands» skip og fraktet til «EU».

Det er for de profesjonelle menneskesmuglerne mer lukrativt enn noen gang før å fortsette sin skitne butikk, derfor kan man bestille en All inclusive-reise fra Guinea til Europa for 45 000 kroner. Dette inkluderer en flyreise fra Guinea til Casablanca, Marokko, avhenting på flyplassen, privat innkvartering og en sikker overfart til Europa. Dette blir markedsført som en luksusvariant.

Guinea er beryktet som en mellomstasjon for kokain og heroin fra Syd-Amerika og blir smuglet til Europa fra Guinea. Hva mesteparten av disse analfabetene fra Guinea vil «arbeide» med når de, med folkeforrædernes velsignelse, kommer til Europa ligger i kortene. For næringslivsreisende/sosialturistene fra Guniea er 45 000 kroner en lukrativ investering for en reise til multikulti-Europa. Her i folkeforrædernes Europa får de «tilbakebetalt sin investering» mangedoblet i form av leiligheter og en sikker jobb som trygdet, finansiert av NAV-systemet. Til og med en familiegjenforening er mulig i Norge, her skyr de styrte marionettene ikke noe for å undervandre vårt Norge.

Idiotene som styrer våre hjemland
Men mafiaens leting etter nye smuglerruter for menneskehandelen har også truffet Algerie. En beryktet NGOs i Spania, «Caminando Fronteras» som gjennom de siste 15 årene har «hjulpet» til med å plukke opp sosialturister bekrefter følgende:

«I ett tilfelle kom over 40 båter med over 400 algeriske statsborgere.» Algeriske borgere har formelt sett ikke rett til et opphold i Europa, men drømmen om et liv i luksus her på vårt kontinent, finansiert av oss skattebetalere, bidrar til reisen. Hva med en effektiv overvåkning og en direkte transport tilbake til hjemlandet er praktisk mulig. Hvorfor blir ikke dette gjennomført?

Selv for idiotene som utrolig nok fortsatt styrer våre hjemland i Europa må ovennevnte være et tankekors. Hvis det ikke er grunn til ettertanke for folkeforræderne, bekrefter de informasjonen som Folkebevegelsen Mot Innvandring, FMI, innehar, nemlig at de følger en fastlagt plan for å desimere og bytte ut sitt eget folk. På sikt kan vi sitte igjen med et multikulturelt, degenert og lysebrunt Norge og Europa. Dette er ren rasisme overfor sitt eget folk og vil måtte før eller senere få alvorlige konsekvenser for de styrte marionettene. Nordmenn: Våkne opp og kjemp med i vår livsviktige frihetskamp! FMI overlater til leserne selv å tenke ut hvilken straff som er passende for disse kriminelle «folkevalgte».

Redaksjonen

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

FMIs aktivistar besøkte søre Sunnmøre
Tysdag 19. februar 2019


FMI aksjonerte i Gloppen
Søndag 10. februar 2019


Klistremerker i Bergen
Torsdag 7. februar 2019


Koordinert flygeblad-aksjon i Vårt Norge
Mandag 4. februar 2019


Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 303 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015