header

Foto over: Wikipedia.orgvaldres 1

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

julFMIs redaksjon og landsstyre ønsker medlemmer og sympatisører God Jul!

I denne anledning ønsker vi også å rette en ekstra takk til alle som har bidratt med økonomiske bidrag til FMIs kamp mot masseinnvandringen. Vi har dessverre ikke kapasitet til å rette en personlig takk til alle, derfor en takk her på internett- og facebook-siden. Tusen takk!

FMI er inne i en snuoperasjon, en offensiv satsing for å fremme organisasjonens formål. Denne satsingen vil fortsette i 2018. Vi i landsstyret, sammen med mange av aktivistene har siden september gjort et fremstøt i form av praktisk satsing, noe som viser igjen på henvendelser, medlemstilstrømming og besøk på internett- og facebook-siden. Vi gjennomførte bl.a. to storstilte aksjoner i høst, én på Fagernes i september og én i Møre & Romsdal siste helgen av oktober, der fem byer og tettstede fikk besøk av FMI. Vi har også hatt representanter på møter i utlandet som: Danmark, Nederland og Tyskland. Dette har ført til øket oppslutning og interesse fra sympatisører. Norskfiendtlige har også vist øket interesse for FMI. Her menes også løgnmedia.

Vi vil derfor be både nye og gamle medlemmer og sympatisører til å bidra økonomisk neste år, slik at vi kan videreføre det gode arbeidet. Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995.

En stor takk vil vi også rette til alle nasjonale organisasjoner, politiske parti, nyhetssider og enkeltpersoner som arbeider for å Bevare Norge Norsk.

Personlig vil undertegnede rette en stor gratulasjon til redaktøren i Frieord.no, Thorgrim Bredesen for full frifinnelse i ytringsfrihetssaken. Stå på videre med det viktige arbeidet!

God Jul!

Bjørnar Røyset
Formann

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018


FMI aksjonerte i Molde
Søndag 28. oktober 2018


Aksjon Nord-Norge 9. til 14. oktober 2018
Søndag 21. oktober 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 590 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015