header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Firda avishusAvishuset Firda. Foto: Wikimedia Commons.

Norvald Aasen har skrive ein kommentar til ein artikkel i avisa Firda i Sogn & Fjordane som omhandla ein gjeng med SVarar og andre kommunistar som gjennom fleire tiår har «løyst verdsproblem» på ein kafé i Førde. Her sprer dei eder og galle og ynskjer død over bl.a. USAs president Donald Trump. At gamle kommunistar ikkje har betre vit er forståeleg, men når ei avis som er sponsa av Det norske folks skattepengar støttar opp om slikt, må det vere lov å stille spørsmål. Som vi i FMI veit av erfaring har demonisering av meiningsmotstandarar framsatt gjennom media ofte ført til voldelige handlingar utført av statsunderstøtta pøbel.

"Herr redaktør: To sider i Firda den 2. januar 2018 fortel om Solbergs gjeng (ein gjeng med kommunistar red. anmrk.) på Olefine kafé i Førde som har løyst verdsproblem gjennom 35 år. Ikkje rart at det går utfor bakke med det meste på kloden! Ved bordet vert det m.a. sagt at dei håpar Trump får eit infarkt. Kva forhold har denne personen, og dei andre rundt bordet, til Trump anna enn den årelange hetsen og negative propagandaen som media iherdig har pumpa utover folk og land?

Som Helge Lurås sa det eingong: Media har kasta alle hanskar når det gjeld omtale av Trump. At slike bordsetnadar, som Firda refererar frå, har som ynskje at menneske som dei ikkje likar må få innfarkt er stakkarsleg, men at Firda vidareformidlar slikt slarv er ikkje stort betre. Kanskje er ikkje den raude hjartevarmen og medmenneskelegheita så overveldande som vi har vorte opplærde til å tru?

Personar som har opplevd at menneske har døydd mellom hendene av infarkt, nærer ikkje slike groteske ynskjer for korkje vener eller uvener."

NB: Firda har sjølvsagt ikkje teke inn artikkelen frå Aasen.

aasenNorvald Aasen
Kvammen, 7.1.2018

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019


FMI informerte på Nordmøre
Torsdag 3. januar 2019


Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 155 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015