header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Bittert for Eu og SorosVil vi virkelig et Europa som dette: Undergangen kan komme, kjemp mot EU-galskapen!

Viktor Orban og Ungarn viser igjen at de kjemper for sitt eget folk og sitt hjemland og hvordan man kan bekjempe sosialturister og de organisasjonene som arbeider for en rasefremmed invasjon. De vil nå sanksjonere utenlandske finansierte NGOs som er en del av George Soros 7 punkts plan for den totale ødeleggelsen av Europa.

I 2017 ble det gjennomført en fornuftig lovendring som innebærer at alle sivile organisasjoner og NGOs som mottar over 240 000 kroner i året må være lovlig registrert. Videre må disse organisasjonene merke alle publikasjoner med «Registrert organisasjon som mottar utenlandsk støtte». For denne lovendringen står Ungarns regjering, urettmessig, under massivt trykk fra eurokratene i EU, men viser igjen at sitt eget hjemlands interesser har første prioritet. Her har de styrte, styrende i vårt fedreland mye å lære. Innenriksminister Pinter bekreftet denne uken at regjeringen vil innføre en skatt på 25 % for alle overføringene NGOs mottar, da hovedaklig fra Soros Foundation. De fleste av disse NGOs som opererer i Ungarn har det uttalte mål å «hjelpe» sosialturister fra ikke europeiske land. Videre kan utenlandske medarbeidere i disse Soros-finansierte stiftelsene utvises fra Ungarn og det er ventet at disse lovendringene uten problemer vil bli godtatt av parlamentet.

Disse planene til regjeringen i Ungarn er en del av et totalkonsept hvis mål er å regulere utenlandske krefter og organisasjoner innflytelse i Ungarn. Orban og sin regjering sier åpent og ærlig at deres kamp gjelder Ungarns og Europas fremtid. De bekjemper Soros med sine finansierte NGOs mot en Tsunami av rasefremmede til Europa og for en «kristelig og nasjonal identitet» som regjeringen offisielt uttaler.

FMI vil i nær fremtid komme med artikkelserie over Soros perfide 7 punkts plan hvis mål er den totale ødeleggelsen av Europas nasjonalstater på bekostning et totalitært EU.

Nettredaksjonen

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019


FMI informerte på Nordmøre
Torsdag 3. januar 2019


Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 210 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015