header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Valgkamp italiaItalia har ikke bare god pasta, men også kompetente politikere.

4. mars er det parlamentsvalg i Italia, og rød front, NRK viser igjen sin venstre-slagside og melder at EU er bekymret over tonen i italiensk valgkamp. Er eurokratene bekymret, da er selvsagt også NRK bekymret. De er jo brødre i ånden. Bakgrunnen for dette er fremgangen til nasjonalistiske partier som Lega Nord, Italias brødre og det tidligere regjeringspartiet til Silvio Berlusconi. «Hvis vi godtar alle, ville det bety at vi ikke lenger er oss selv ... som et etnisk faktum. Fordi de er flere enn oss, fordi de er mer fast bestemt på å okkupere dette landet enn oss». Dette uttalte Attilio Fontana fra Lega Nord som er førstekandidat og kan bli regionpresident i Lombardia.

Hva som bringer EU og NRK fra konseptene er også følgende uttalelse: «Vi må avgjøre om vår etniske gruppe, vår hvite rase, vårt samfunn bør fortsette å eksistere eller bli utslettet. Det er et valg». Venstreaktivister og blodrøde politikere ønsker at Attilio Fontana fra Lega Nord skal trekke seg da hans uttalelser ikke er systemkonform, altså PK (politisk korrekt). Lederen, Matteo Salvini for Lega Nord støtter selvsagt sin partikollega og gjør det helt klart at Italia er utsatt for «en invasjon som er organisert og finansiert for å utslette vår kultur», dette via en facebook-melding. Her en artikkel som tydliggjør Italias problemer.

Valgkamp italia 1Eurokratenes drømmeverden!

Dette er ikke et menneske fra Afrika eller Asia.

Hvordan visepresidenten og fanatisk eurokrat i EU, Frans Timmermans, reagerer med usannheter hvor han ifølge rød front, NRK sier følgende: «Vi er alle like, uavhengig av etnisitet eller religion. Jeg tror ikke faren for Europa kommer fra andre land eller andre religioner, men fra frykt som for ofte inspirerer til utestengelse av andre». Dette er for godt til å være sant, en slik åpenbar mangel på menneskelig og politisk innsikt er avslørende for eurokratenes manglende realitetsoppfatning og at rød front gir dette spalteplass er likeså avslørende.

FMI konstater følgende:
– Vi er ikke alle like, vår verden består av forskjellige etnier og raser. Konsekvensene ved en Tsunami av rasefremmede til Europa som de vanvittige i EU representerer kan resultere i en lysebrun fremtid. Derfor er det befriende at premissene i dagens politikk langsomt endres og åpenbare sannheter finner gjenklang. Selvsagt forstår FMI systemmedias og eurokratenes frykt for at Europas forskjellige folkeslag nå gjennomskuer de og tar til motmæle. Da faller jo hele korthuset deres sammen.

– Vi erkjenner at farene for Europa kommer fra andre kulturfremmede land og andre religioner. Eurokrat Timmermans i sitt elfenbensslott i Brussel har kanskje ikke fått med seg de forferdelige islamske terrorangrepene i den Belgiske hovedstaden. Hvor mange terroraksjoner er gjennomført av muslimer de siste årene i Europa? Vi kan kort nevne Spania, Italia, Frankrike, Belgia, Nederland, Tyskland, Østerrike, Danmark og Sverige. Interessant nok figurerer ikke Baltikum, Polen, Tsjekkia, Slovakia og Ungarn i oversikten over islamske terrorangrep. Kan det være fordi de ikke ønsker muslimer velkommen på tross av et utilbørlig press fra eurokratene i EU?

Dobbeltmoralens apostler
Det jødiske samfunnet i Roma meldte på Twitter: «Det er mulig at vi i 2018 må repetere overfor de kunnskapsløse at det ikke finnes noen hvit rase å forsvare, 80 år etter avskaffelsen av raselovene». FMIs nettredaksjon innehar i alle fall nok kunnskap til å konstaterer at det ikke finnes en jødisk rase, men at denne gruppen mennesker forsøker å beholde sin egenart og oppfordre til raseblanding for andre. Dette dokumenterte vi delvis i dene artikkelen. Når og hvor gjennom menneskets historie tillot denne gruppen mennesker å la seg assimilere? Vi vil publisere flere artikler som viser hvordan representanter for denne gruppen mennesker ønsker raseblanding for andre etnier og raser.

FMI ønsker selvsagt at Lega Nord og deres samarbeidspartier vinner valget. De positive konsekvensene er at stadig flere land da danner en front mot det despotiske EU og deres lydige slaver i systemmedia. Når dannes den første riktige parlamentariske opposisjonen i Norge?

Nettredaksjonen

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019


FMI informerte på Nordmøre
Torsdag 3. januar 2019


Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 142 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015