header

Foto over: Wikipedia.org,

norway 1402729 1920

Bilde: fra Pixabay.com

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

FMI på Mewe.com

Åpent brev til Jarle Roheim Håkonsen, NRK og Geir Hågen Karlsen, Forsvaret.

nrkViser til Dagsrevyens innslag (6.2.2018) om Russland som hevdes å støtte «nazistiske» grupper i Skandinavia. Innslaget må vel være myntet på de mest enfoldige NRKs mediaslaver, slike som ikke har evnen til å tenke selv. Hetsen mot Russland synes ingen grense å ha i Vestlige venstreekstreme mediamiljøer, som bl.a. NRK. Vi blir fortalt at Russland med Putin i spissen står bak dopingskandaler i de fleste idrettsgrener, med resultatet at russiske idrettsfolk blir utestengt fra Olympiske leker og andre idrettsstevner.

Så skal Russland ha blandet seg inn i presidentvalget i USA, der Trump ble valgt som President. Venstreekstremistene i hele Vesten kunne ikke forsone seg med at folket vraket Clinton-familien til Det Hvite Hus. Resultatet ble rene borgerkrigsopptøyer i amerikanske byer der venstresiden gikk amok med store ødeleggelser som resultat.

Så får vi vite fra Stoltenberg, generalsekretæren i NATO og den norske regjeringen at Putin er skyld i atomopprustningen i verden. Videre blir vi fortalt at Russland og Putin annekterte Krim, og at noe sånt ikke hadde skjedd i Europa siden 2. verdenskrig. Også det siste er fake news, for det som Russland beskyldes på Krim gjorde nett opp NATO selv mot Serbia i 1999, der Vesten løsrev Kosovo provinsen fra Serbia med militærmakt. Og egenrådig forærte provinsen til de islamske albanerne. Men det som Russland gjorde på Krim, og som NATO ikke gjorde i Serbia, var å holde folkeavstemning om krimrusserne ønsket å bli gjenforent med Russland.

Det vi også hører lite om er at NATO og vesle enfoldige Norge omkranser Russlands grenser i nord, vest og sør med militære styrker og materiell. Et hvert land som blir utsatt for en slik provokasjon fra verdens sterkeste militærallianse ville være nødt til å styrke sitt forsvar. Det er helt naturlig at Russland svarer på Vesten og NATOs aggresjon med styrkeoppbygging til eget forsvar. Alt annet ville vært uansvarlig. Og når vi ser de katastrofale følgene som NATOs innblanding i fjerne borgerkriger, og også angrepskriger, har hatt, så vil de fleste som tenker selv forstå at denne militæralliansen er troverdig til litt av hvert. Krigsromantikere er vel et dekkende uttrykk for disse som står bak NATOs oppbygging av en ny KALD KRIG. Og her er Russland og Putin et passende skremmebilde og fiendebilde til NATOs indremedisin. I NRK sin graut av beskyldninger mot Russland får vi servert at Russland ønsker «å splitte opp Vesten».

Så tilslutt, Jarle Roheim Håkonsen, og NRK: Dere koker ondskapsfullt sammen høyreekstreme og nazister/nynazister.
Til nettopp det er det min utsøkte fornøyelse å påpeke at nazismen/nynazismen tilhører den politiske venstresiden, eller la oss kalle den venstreekstremismen. Nazismen/nynazismen er sosialisme og har ingenting med høyresiden å gjøre. Så den venstrevridde media må bare få leve med fakta og samrøre. Underlig at ikke NRK sitt misfoster «Faktisk» slår ned på egne fake news. Eller som vi sier ute på grasrota, lygermedia. NRK og den norske venstremedia bør begynne i det små med saklighet og sannhet. Alt nytt må startes i det små!

Hetsen mot Russland 070218

aasenNorvald Aasen
Askvoll, 7.2.2018


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Aktiviteter

aktivitet

Aktivisme Gudbrandsdalen
Søndag 28.august 2022


Info i Sør-Trøndelag og Oppland
Tirsdag 21. september 2021


Randesund, Kristiansand ble opplyst
Søndag 27. september 2020


«Protestfestivalen» i Kristiansand
Søndag 27. september 2020


Elverum ble opplyst
Søndag 27. september 2020


Opplyste handleglade nordmenn i Sverige
Tirsdag 18. august 2020

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrekt



Alternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 268 guests og ingen medlemmer på besøk.


 
E-post: fmi[at]fmi[dot]no – Kontonr.: 3905.24.78654.
FMI ©2006-2015