header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter og ulv

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Dukle skyer over EuropaDunkle og destruktive krefter truer suverene nasjonalstater. Her fra Budapest, Ungarn.

Den dekadensen og manglende innsikt våre norske og vesteuropeiske politikere representerer synes å være uten grenser. Prisen vi vil kunne betale er det totale tapet av vår europeiske kultur. Vil vi i Norge noensinne høre en tale fra en norsk Statsminister hvor Norges befolkning og Norges fremtid har førsteprioritet slik Ungarns President Viktor Orbán sist søndag gjorde? FMI arbeider aktivt for et norsk Norge og bringer noen utdrag fra denne patriotiske talen som en inspirasjon for vår kamp for et homogent, uavhengig og rent Norge, samt å synliggjøre hvor fjernt fra realitetene våre hjemlige politikere er, på godt norsk blir de definert som lands- og folkeforrædere.

På podiet, hvor han holdt sin tale, var det smykket med ungarske flagg og med parolen: «For oss, Ungarn først.»

President Orbán ser dystre perspektiver for Europa: «Dunkle skyer ligger over Europa. Nasjoner vil opphøre å eksistere, Vesten vil gå under og dette uten at Europa merker at vi blir tatt over av muslimer og andre fremmede folkeslag.» Han advarte for at europeiske storbyer snart har en overvekt av muslimer. Den etniske europeiske befolkningen vil bli fordrevet fra sine største byer i Vest-Europa og skyldig for denne utviklingen er førende politikere i Berlin, Paris og Brüssel som med sin liberale migrasjonskurs forbereder «undergangen for kristendommen og utbredelsen for islam». Videre sa han at invasjonen av svarte og brune mennesker fra Afrika vil bli et kommende mareritt hvis ikke denne invasjonen stoppes. Orbán sa at man må frykte at islam vil utbre seg fra Vesten og vil snart stå foran grensene til stater som Ungarn.

NGOs (No Government Organisations) som arbeider for såkalte «flyktninger» og «asylanter» vil han utvise: «Hvis de ikke slutter med sitt farlige arbeid vil vi ganske enkelt kaste de ut av Ungarn, uansett hvor mektige og rike de er, et lite stikk til bl.a. Soros som han betegner som en av Ungarns verste fiender. Se tidligere publisert artikkel hvordan President Orbán vil fjerne Ungarns statsfiender.

Den nasjonalkonservative og sitt parti, som har over 50 % oppslutning, arbeider aktivt for en global allianse mot innvandring. I denne alliansen ser han Polen, Tsjekkia og Slovakia som en motor med hjelp av nasjonale partier i Baltikum, England og Italia, også President Trump ser han som en naturlig forbundet partner. Hvis det hadde eksistert en norsk allianse mellom alle frihetskjempere og innvandringsmotstandere ville selvsagt Norge kunne spilt en rolle. Skal ikke alle frihetskjempere nå forene seg og arbeide under en paraply for å redde vårt Norge?

Innholdet i talen som Herr Orbán holdt var ingen advarsel, men en realistisk og nøktern betraktning for hvordan vårt kontinent snikende undervandres og endres. FMI finner det uholdbart hvordan en suveren regjeringssjef som har bred støtte i sitt eget folk blir angrepet av eurokrater i EU og deres marionetter, bl.a. Norge og samtlige av Vestens systemmedier. Det har ikke denne stolte patrioten og forsvareren for Europas nasjonalstater fortjent. Heldigvis ser majoriteten av den europeiske befolkningen at dagens styrte og styrende elite er totalt i utakt med sin egen befolkning, så det finnes fortsatt håp i hengende snøre.

Nettredaksjonen

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

FMIs aktivistar besøkte søre Sunnmøre
Tysdag 19. februar 2019


FMI aksjonerte i Gloppen
Søndag 10. februar 2019


Klistremerker i Bergen
Torsdag 7. februar 2019


Koordinert flygeblad-aksjon i Vårt Norge
Mandag 4. februar 2019


Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 194 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015