Dukle skyer over EuropaDunkle og destruktive krefter truer suverene nasjonalstater. Her fra Budapest, Ungarn.

Den dekadensen og manglende innsikt våre norske og vesteuropeiske politikere representerer synes å være uten grenser. Prisen vi vil kunne betale er det totale tapet av vår europeiske kultur. Vil vi i Norge noensinne høre en tale fra en norsk Statsminister hvor Norges befolkning og Norges fremtid har førsteprioritet slik Ungarns President Viktor Orbán sist søndag gjorde? FMI arbeider aktivt for et norsk Norge og bringer noen utdrag fra denne patriotiske talen som en inspirasjon for vår kamp for et homogent, uavhengig og rent Norge, samt å synliggjøre hvor fjernt fra realitetene våre hjemlige politikere er, på godt norsk blir de definert som lands- og folkeforrædere.

På podiet, hvor han holdt sin tale, var det smykket med ungarske flagg og med parolen: «For oss, Ungarn først.»

President Orbán ser dystre perspektiver for Europa: «Dunkle skyer ligger over Europa. Nasjoner vil opphøre å eksistere, Vesten vil gå under og dette uten at Europa merker at vi blir tatt over av muslimer og andre fremmede folkeslag.» Han advarte for at europeiske storbyer snart har en overvekt av muslimer. Den etniske europeiske befolkningen vil bli fordrevet fra sine største byer i Vest-Europa og skyldig for denne utviklingen er førende politikere i Berlin, Paris og Brüssel som med sin liberale migrasjonskurs forbereder «undergangen for kristendommen og utbredelsen for islam». Videre sa han at invasjonen av svarte og brune mennesker fra Afrika vil bli et kommende mareritt hvis ikke denne invasjonen stoppes. Orbán sa at man må frykte at islam vil utbre seg fra Vesten og vil snart stå foran grensene til stater som Ungarn.

NGOs (No Government Organisations) som arbeider for såkalte «flyktninger» og «asylanter» vil han utvise: «Hvis de ikke slutter med sitt farlige arbeid vil vi ganske enkelt kaste de ut av Ungarn, uansett hvor mektige og rike de er, et lite stikk til bl.a. Soros som han betegner som en av Ungarns verste fiender. Se tidligere publisert artikkel hvordan President Orbán vil fjerne Ungarns statsfiender.

Den nasjonalkonservative og sitt parti, som har over 50 % oppslutning, arbeider aktivt for en global allianse mot innvandring. I denne alliansen ser han Polen, Tsjekkia og Slovakia som en motor med hjelp av nasjonale partier i Baltikum, England og Italia, også President Trump ser han som en naturlig forbundet partner. Hvis det hadde eksistert en norsk allianse mellom alle frihetskjempere og innvandringsmotstandere ville selvsagt Norge kunne spilt en rolle. Skal ikke alle frihetskjempere nå forene seg og arbeide under en paraply for å redde vårt Norge?

Innholdet i talen som Herr Orbán holdt var ingen advarsel, men en realistisk og nøktern betraktning for hvordan vårt kontinent snikende undervandres og endres. FMI finner det uholdbart hvordan en suveren regjeringssjef som har bred støtte i sitt eget folk blir angrepet av eurokrater i EU og deres marionetter, bl.a. Norge og samtlige av Vestens systemmedier. Det har ikke denne stolte patrioten og forsvareren for Europas nasjonalstater fortjent. Heldigvis ser majoriteten av den europeiske befolkningen at dagens styrte og styrende elite er totalt i utakt med sin egen befolkning, så det finnes fortsatt håp i hengende snøre.

Nettredaksjonen