header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter og ulv

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Løgnene indoktrineringenSkal vi godta at dette er Europas nye befolkning? (Symbolfoto: MikeDotta/Shutterstock.)

«Det er på tide å se sannheten i øyet. Vi kan ikke og vil aldri kunne stoppe migrasjon og den muslimske innvandringen.» Denne løgnen ble ytret av eurokrat og EU-kommisær Dimitris Avramopoulis, og han fortsatte: «På slutten av dagen vil vi alle finne migrasjon og toleranse som noe helt normalt og tilpasse vår politikk deretter.» Hvilken idiot er denne eurokraten og sine likesinnede? Selvsagt kan vi stenge alle Europas grenser, her mangler det bare på politisk vilje. Skal vi som befolkning virkelig finne oss i denne dumheten og realitetsfjerne uttalelsen? Vi som befolkning skal da for fanden ikke tilpasse oss. De som kaller seg politikere skal, hvis vi hadde levd i et normalt samfunn, tilpasse seg folkeviljen og den er helt entydig: Majoriteten av befolkningen ønsker ikke muslimer og andre rasefremmede her i vårt Europa. Den ekle metamorfosen som multikulti-ekstremistene drømmer om og arbeider aktivt for hånd i hånd med eurokrater, folkeforrædere og kapitalister om en kontrollerbar, identitetsløs lysebrun masse er dømt til å mislykkes.

Et svart laken er ikke et europeisk klesplagg!
Hvordan denne toleransen vil se ut i fremtiden – hvis vi ikke nå stenger grensene og deporterer disse rasefremmede tilbake til sine hjemland – viser en studie fra Professor for islamsk religionspedagogikk, Ednan Aslan, fra universitetet i Wien, Østerrike. Han intervjuet flere fra de ca. 4000 afghanske rasefremmede i Graz. Her får vi et lite innblikk i verdigrunnlaget til disse sosialturistene som EU og andre realitetsfornektere ønsker velkommen: «Samtlige lever etter strenge islamske regler. Alle er ekstremt religiøse og over 70 % går regelmessig i en moské. For halvparten av de spurte spiller islam nå en større rolle enn hva den gjorde i deres hjemland og majoriteten mener at en moderne islam ikke er gjennomførbart og ser islam som overlegen alle andre religioner. Vold overfor sine egne barn er selvsagt også riktig. Hva angår kvinnene er de så underkuet og indoktrinert at ca. 70 % mener sharialover er riktig og bruk av hijab og nikab er riktig. 50 % vil aldri gi en hånd til en mann og 60 % mener at alle ikke-muslimer vil havne i helvete.

Løgnene indoktrineringen 1Nei! Dette vil vi ikke se i vårt Europa.

Disse «laken-nissene» er det eurokratene og folkeforræderne her på berget definerer som en positiv utvikling for vårt Europa. Denne nye studien er ikke den eneste som kommer til dette resultatet.

«Sharialoven står over vestlige lover og regler»
Allerede i 2014 var over 60 % av de spurte marokkanske og tyrkiske muslimske rasefremmede i Sverige, Nederland, Belgia, Frankrike, Østerrike og Tyskland av den oppfatning at muslimene må finne tilbake til røttene i islam, altså en total fundamental islamsk oppfatning. 70 % mente at sharia står over vestlige lover og regler i de vestlige landene de de lever i og snylter på. Til og med steining og håndamputasjon fant over 50 % de spurte riktig. Hovedtendensen var at jo inkluderende de forskjellige vestlige landene var overfor islam, jo flere var for sharialover. For multikulti-idiotene i Sverige og Tyskland kan det bli interessante og borgerkrigslignende tilstander hvis denne vanvittige importen av steintidsmennesker fortsetter. Ved slike studieresultater er det ikke underlig at flere og flere europeere sier at de ikke føler seg hjemme i sine egne hjemland.

Dette dokumenterer også offisielle tall fra Belgia i 2016 hvor to av tre spurte mener at deres eget hjemland «overfalles og at det finnes for mange rasefremmede i Belgia». 77 % støtter også uttalelsen «vi føler oss ikke så hjemme her siden masseinnvandringen startet» og er overbevist om at islam er ikke en tolerant religion”. Bare 12 % tror at islam er en berikelse for Belgia og hele 60 % mener at tilstedeværelsen av muslimer er en trussel for Belgias identitet.

En Britisk studie, publisert 2016 hvor ca. 45 % av alle muslimer mener at en islamsk rettsordning skal erstatte den britiske. I bydeler hvor majoriteten er muslimsk bør sharialoven innføres. Nesten halvparten av de intervjuede mener at en kvinne skal innordne seg mannens ord og at polygami er riktig.

Gjennom aktiv kamp til seier!
Det er ufattelig at ingen av de ovennevnte studiene blir tatt alvorlig av de styrende. Naive eurokrater som Avramapolous og hans likesinnede holder det ikke at rasefremmede har funnet midlertidig sikkerhet i Europa, nei, nå skal de integreres og befolkningsutbyttet er aktivt innledet. Europas undergang blir ofret på alteret til kapitalistene, noe globalist- og venstreforstyrrede individer støtter og applauderer. Selvsagt mot folkeviljen til majoriteten av de forskjellige etniene som tilhører Europa. Nå gjelder slagordet, gjennom aktiv kamp til seier. FMI oppfordrer alle frihetstenkende norske nordmenn om aktivt å støtte enhver nasjonal opposisjon som kjemper for et fritt og uavhengig norsk Norge. Sluttkampen er innledet!

Nettredaksjonen

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

FMIs aktivistar besøkte søre Sunnmøre
Tysdag 19. februar 2019


FMI aksjonerte i Gloppen
Søndag 10. februar 2019


Klistremerker i Bergen
Torsdag 7. februar 2019


Koordinert flygeblad-aksjon i Vårt Norge
Mandag 4. februar 2019


Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 139 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015