header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter og ulv

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Valg ItaliaForent nasjonalistisk front for Italia. Eksempel til etterfølgelse for Norge.

Igjen er det valg i Italia og i følge de siste meningsmålingene har samarbeidet mellom nasjonalistiske partier som setter Italias, og ikke EUs interesser først, gode muligheter til å vinne valget 4. mars. En av tre plasser vinnes i enmannskretser og de resterende to plassene oppnås ved valgoppslutning. Derfor er den nasjonalistiske alliansen mellom Forza Italia, La Lega og Fratelli d'Italia fordelaktig for alle, da man ikke må konkurrere mot hverandre i enmannskretsene.

La Lega (tidligere Lega Nord), under ledelse av Matteo Salvini uttaler at Italias interesser har første prioritet: «Vi må sette italienske interesser foran interessene til EU og vi vil ikke finne oss i tvangstrøyen til EU. Hvis jeg blir Statsminister kan vi komme til å innstille betalingen til EU og en eventuell ‘Italexit’ slik Storbrittania (Brexit) har valgt er mer enn mulig.» Brüssels tvangslover er direkte skadelige for Italias utvikling og han fortsatte: «Vi vil beskytte Italia mot en invasjon av illegal innvandring og en fortsatt islamisering.» La Lega forlanger en aktiv kontroll og stengte grenser, samt en endring av EUs innvandringsregler for å stoppe eurokratenes drøm om rasefremmedes integrasjon i Europa. «I Europa er det bare en liten gruppe mennesker som har den ‘virkelige makten’ og min oppgave er å beskytte den Italienske befolkningen og jeg stiller også spørsmålet om Euro-valutaen er riktig for vårt hjemland.»

Nei til et diktatorisk EU. Nei til Juncker, Macron og Merkel
Valg Italia 1Ekte forsvarere for Europas nasjonalstater, Georgia Meloni og Viktor Órban. (Screenshot Twitter.)

En annen partner er Fratelli d'Italia, FDI, (Brødre av Italia) med sin karismatiske og intelligente leder, Giorgia Meloni. Hun forlanger knallharde midler for å stoppe og returnere sosialturister. Dette kan Italia bare oppnå med en sterk sentralisert statsmakt utgått fra folket. Da kan man forandre Italia til en praktiserende rettsstat hvor lov, orden og befolkningens interesser har førsteprioritet, og ikke som nå hvor det despotiske EU gir ordre. «Våre forfedre har ikke ført blodige kriger de siste århundrene bare for å ofre våre hjem til andre.» Nylig besøkte hun sin nære forbundete og en av Europas fremste forsvarere, President Viktor Órban i Ungarn. Hva hun i Ungarn uttalte er et mareritt for eurokrater, globalister og virkelighetsfjerne forfektere for et multikulturelt Europa: «Fremtiden til Europa ligger i Østen og ikke lenger i den fransk-tyske aksen med aksept fra Brüssel. I Budapest har vi snakket om den illegale innvandringen og hvordan vi kan beskytte Europas identitet mot islamiseringen.» På Twitter skrev hun: «Jeg snakker nå med Viktor Órban. Stopp den illegale innvandringen. Kjemp mot Soros og finansspekulantene. Patrioter vet hvordan det skal gjennomføres.» «Vi har et klart budskap til EU. Vi foretrekker et samarbeid med Visegrad-statene som er mot en islamisering av Europa slik Juncker og Merkel ønsker», dette i følge avisen Corriere della Sera.

Forza Italia under ledelse av Berlusconi har i meningsmålingene samme oppslutning som La Lega og har beveget seg politisk i retning sine samarbeidspartnere. Det interessante spørsmålet er hvor mange stemmer fem stjerne bevegelsen kan få og om de vil danne en flertallsregjering med den nasjonale fløyen. Tegnene tyder på dette. Spennende blir det uansett og gledelig er det at den politiske debatten blir ført av den nasjonale blokken til stor frustrasjon for en marginalisert venstreside og eurokratene i Brüssel.

Vi i FMI konstaterer at det politiske paradigmevekselet i Europa er innledet og ikke kan stoppes. Når følger Norge aktivt etter?

Nettredaksjonen

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

FMIs aktivistar besøkte søre Sunnmøre
Tysdag 19. februar 2019


FMI aksjonerte i Gloppen
Søndag 10. februar 2019


Klistremerker i Bergen
Torsdag 7. februar 2019


Koordinert flygeblad-aksjon i Vårt Norge
Mandag 4. februar 2019


Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 305 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015