header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter og ulv

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Regjeringen lyverHos Pinokkio blir nesen lenger når han lyver, og hos regjering og storting er det egne privilegier og bankkontoen som øker.

Regjering og storting lever som kjent i en verden full av løgner, manipulasjoner og usannheter. I regjeringserklæringen har marionettene satt en grense for hvor mange sosialturister de vil tillate skal komme til Norge. Andre stortingspartier fabler om hvor mange rasefremmede de ønsker skal invadere og blande ut den etniske norske befolkningen her i landet. Her fører samtlige partier det norske folk bak lyset, da Norge som et EØS-medlem må følge de ordrene som blir befalt av eliteanstalten EU for hvor mange og hvilke importmennesker som på sikt skal bytte ut den norske befolkning. EU har nå åpnet døren på vidt gap for den store asylflommen og omfolkningen.

FMI har tidligere belyst hvilken gedigen katastrofe som venter nasjonalstatene i Europa, og nå er det offisielt:
Med 390 ja-stemmer, 175 nei-stemmer og 44 stemmer som ikke hadde noen mening er følgende regelendring gjennomført: Hvis en rasefremmed næringslivsreisende hevder å ha forbindelser i en av Europas nasjonalstater er dette lander automatisk ansvarlig for de nye asylsøknadene til familie og til og med venner. Bevisbyrden ligger utrolig nok heller ikke hos de rasefremmede, selv om de har krysset flere grenser i Europa og kommer til Norge uten identifikasjonspapirer, de ligger jo på svensk side av grensen.

Regjeringen lyver 1Rasefremmede sosialturister invaderer Europa.

Nok en gang viser EU sitt totalitære ansikt og forsøker heller ikke å skjule at innskrenkningen av nasjonal suverenitet med denne lovendringen er gjennomført og at Dublin-avtalen er uthulet og forkastet. Med denne nye EU loven viser eurokratene igjen at de hever seg over nasjonal selvråderett. Faktisk har EØS-Norge ingen vetorett og «vil-gjerne-styre og bestemme» politikerne i regjeringen er som Erna Solberg tidligere har bekreftet: «Som et lite land er vi vant til at andre bestemmer.» Norge vil nå oppleve en massiv tilførsel av nytt og rasefremmed genmateriale, helt i tråd med omfolkningsplanene til den nye adelen. En offentlig debatt i regimemedia rundt dette temaet er tabu, derfor er objektiv informasjon fra alternative medier viktigere enn noen gang før. Til alle de som nå ikke innser Norges EØS-avtale og EU som den største faren for vår frihet, vår sikkerhet og våre verdier i Europa kan man ikke lenger hjelpe.

FMI oppfordrer alle lesere og sympatisører om fortsatt økonomisk støtte
FMI-medlemmer og organisasjonens aktivister utfører alt informasjonsarbeid frivillig og på idealistisk basis, uten noen form for økonomisk godtgjørelse. Vi mottar selvsagt ingen økonomisk støtte fra myndighetene og er totalt avhengige av at våre medlemmer og sympatisører også støtter oss økonomisk. FMI konstaterer at stadig flere leser våre artikler og vi har over 5000 lesere på flere av artiklene vi publiserer. Hvis hver og en av disse 5000 leserne vippser eller overfører eksempelvis 10,- norsk kroner har vi et større spillerom for å intensivere vårt opplysningsarbeid på forskjellige nivåer. Videre kan våre lesere og sympatisører støtte FMI med aktivt opplysningsarbeid, skrive artikler, bli støttemedlem (kr 150,- per år) eller aktivt medlem. Tidsskriftet Norge Er Vårt (kr 120,- per år), forskjellige bøker, tidsskrifter og klistremerker kan også bestilles via FMIs hjemmeside.

Sammen er vi sterke!

Kontonummer: 0530.40.68169

Vipps: 43995

E-post: fmi[at]fmi.no

Nettredaksjonen

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

FMIs aktivistar besøkte søre Sunnmøre
Tysdag 19. februar 2019


FMI aksjonerte i Gloppen
Søndag 10. februar 2019


Klistremerker i Bergen
Torsdag 7. februar 2019


Koordinert flygeblad-aksjon i Vårt Norge
Mandag 4. februar 2019


Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 93 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015