header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter og ulv

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

GassmaskeMange påstander, men ingen bevis er presentert Foto: Danielle Tunstall.

Giftangrepet med «Nowitschok» i England på dobbeltagenten Skirpal og hans datter frambringer enkelte spørsmål som systemmedia ikke griper fatt i og objektivt analyserer. Bare timer etter angrepet kom Statsminister Theresa May med erklæringen om at det er «highly likely» (meget sannsynlig) at russerne står bak angrepet. Det er ikke første gang Russland og Putin blir beskyld for – uten bevis – å stå bak hendelser som ikke passer USA og EU. Systemmedia i hele den vestlige verden samler seg programmessig og PK bak uttalelsen fra May og propaganderer at det var russerne på direkte ordre fra Putin som gjennomførte aksjonen. Selv om Russlands utenriksminister, Lawrov på det sterkeste benekter å ha noe med hendelsen å gjøre og forlanger bevis, gjentas uttalelsen om at de forferdelige og slemme russerne «highly likely» står bak.

Hvor er bevisene mot Russland?
Dobbeltagenten Skirpal var fram til sin pensjon i 1999 ansatt i den russiske militærtjenesten GRU og solgte interne russiske hemmeligheter til MI5 og England. Fem år senere ble hans utroskap mot sitt fedreland oppdaget og han ble arrestert, senere domfelt og satt fengslet frem til 2010. Han ble deretter utvekslet med amerikanske spioner. Han levde i Salisbury, England under egen identitet, og foretok ingen plastisk kirurgi eller nytt navn, noe som er vanlig blant utvekslete dobbeltagenter. Kan bakgrunnen være at han ikke hadde noe å frykte fra sitt hjemland, Russland som han forrådte? Er det virkelig sannsynlig at Russland etter så mange år skulle foreta et giftangrep på han, etter en direkte ordre fra Putin personlig, noe utenriksminister Boris Johnson finner som «highly likely», men uten at den godeste Johnson og britene leverer ett eneste bevis? Virker det politisk overveid at russerne skulle gjennomføre angrepet bare dager før presidentvalget, samtidig som de er rammet av ikke-legitime sanksjoner fra hele Vesten grunnet Ukraina-konflikten, dopingskandale og et kommende verdensmesterskap i fotball? Er det virkelig i russernes interesse å levere flere argumenter til USA og Vesten for å forsterke konspirasjonsteorier og direkte krigstrusler mot seg selv? Hvis man tror utsagnene fra England om at russerne er de skyldige ville Russland bare skape mistenksomhet mot seg selv ved å benytte giften «Nowitschok» mot en pensjonist som etter åtte år i England ikke lenger utgjorde en trussel mot Russlands interesser. Kan det være at ved å benytte et tidligere sovjetisk, og ikke russisk kampmiddel, var det enkelt for Scotland Yard og MI5 å hevde at russerne gjennomførte anslaget?

Giften ble også produsert av USA
Selv ikke eurokratene i EU uttalte at man med 100 % sikkerhet kunne fastslå at russerne var skyldige. Hva som er fakta er at nervegiften «Nowitschok» ble fremstilt i det tidligere Sovjetunionen, men etter slutten på den kalde krigen ble den også produsert i USA. Hva som ikke blir nevnt i alle skrekkreportasjer er at den dødelige nervegiften ble testet i Usbekistan, et land som er uavhengig av Russland, men hvor USA siden 1999 har militærbaser og innflytelse. Et annet land hvor giften ble produsert var i Kasakstan. Det er derfor legitimt å spørre seg hvor giften kommer fra? Offentligheten har fram til nå ikke fått presentert et eneste bevis, selv om England fortsatt hevder at Russland har produsert og fortsatt lagrer nervegiften. Hvorfor presenterer ikke britene bevis for dette, men fortsetter hetsen mot Putin og Russland? Har offentligheten glemt giftangrepet i Tokyo 1995 utført av Aum-sekten. Hvor ble denne giften produsert? Selv i Syria har man funnet laboratorier som var kontrollert av islam-terroristene IS. Det er offentlig kjent at Russland under kontroll fra USA og internasjonale observatører destruerte samtlige kjemiske våpen etter sammenbruddet av Sovjetunionen. Interessant nok er det at en av de tidligere sovjetstatene heter Ukraina. Kan noen komme på tanken om at Ukraina kunne stå bak angrepet for atter en gang å diskreditere Russland?

Avledningsmanøver og provokasjon grunnet egne problemer?
Russerne selv antyder at britene kan ha et motiv og forsøker å avlede offentligheten da de opplever store problemer med sine Brexit-forhandlinger. Mer alvorlig er den store seksuelle misbruksskandalen av over 1400 barn i Rotherham fra 1997 til 2013 gjennomført av muslimer. Her har det vist seg at det offentlige har forsøkt å skjule disse fakta, selv politietterforskningen har sviktet totalt. Selv om fem pakistanere ble dømt for seksuelt misbruk av barn i 2010 viste det seg at saken ikke var avsluttet, da misbrukene fortsatte. Dette må selvsagt være ubehagelig for den britiske regjeringen som har et kjempeproblem med den muslimske befolkningen, noe som bevisst nedtones i mediedekningen.
Uten bevis kan man karakterisere denne britiske historien som en målrettet provokasjon mot Putin, Russland og deres befolkning.

Einar O. Hansen
Elverum, 23.3.2018

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

FMIs aktivistar besøkte søre Sunnmøre
Tysdag 19. februar 2019


FMI aksjonerte i Gloppen
Søndag 10. februar 2019


Klistremerker i Bergen
Torsdag 7. februar 2019


Koordinert flygeblad-aksjon i Vårt Norge
Mandag 4. februar 2019


Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 86 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015