skull and bonesSkull and bones sin logo. Wikimedia.com

Frimurere er en av mange grupperinger som er startet av Rotchilds, tanken bak er at Salomons tempel skal gjenoppbygges. De er zionister. Zionisme er en politisk agenda, ikke en rase eller en religion. Den agendaen går ut på at verden skal deles i regioner med hvert sitt elitestyre, som igjen skal være underordnet Verdensregjeringen. EU er en slik region, men her er det mange egenrådige folk, derfor må Europa ødelegges økonomisk og demografisk for å få et totalitært regime. Zionisten Torbjørn Jagland har sagt at han vil ha 50, femti millioner negre til Europa.

Jeg vet ikke så mye om frimureri, men noe. De tilber Lucifer (Satan). Det er noen prester som er frimurere også, de har ofte en rolle som seremoni-ledere. Den mest bizzarre frimurerklubben jeg vet om er "Skull & Bones" som ble startet ved Yale-universitetet. Der har de en hel haug med skaller og bein som er levninger etter urbefolkningen (indianerne), og de har diverse seremonier (ritualer), blant annet står de og onanerer over disse levningene. Merkelig at urbefolkningen ikke har gjort noe med dette, for det er en fornærmelse, om indianerne hadde massakrert hele denne frimurergjengen så hadde det ikke vært noe å si noe på. Personer som Bill Clinton og Kjell Magne Bondevik er eller i hvert fall har vært med i Skulls & Bones, de er nok typene som tar`n helt ut.

Noen husker kanskje at K.M. Bondevik ble nektet innreisevisum til Russland for noen år siden, hvorfor? Nå har jeg fortalt dere det.

saetherOlav Sæther
Kristiansund, 27.3.2018