header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter og ulv

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Åpent brev til Espen Barth Eide, Ap stortinget.

Espen Barth EideEspen Barth Eide. Foto: Wikimedia Commons.

Min kommentar til din og Aps kamp for å få norske vannkraftressurser lagt under EU og Acer er at jeg ikke stoler en tøddel på dine ord om at dette ikke vil føre til at Norge frasier seg råderetten over egne vannkraftressurser. Selvfølgelig har stortinget bestemt at slik skal det være, EU forandrer seg hele tiden i diktatorisk og imperialistisk retning. Dette vet både du og resten av de som støttet denne avhendingen av vårt arvegull.

Dette er også helt og holdent i tråd med Ap sin politikk når det gjelder entusiasmen for at Norge skal bli EU-koloni. Og dere spør ikke folket om hva vi synes. Tvang skal til og Ap og Høyre tror jeg ville selge sine bestemødre for å få nasjonalstaten, Norge, oppløst og lagt inn under EU slik at de kunne få sitte som store og viktige pamper rundt bordene i Brussel. Hvor ofte har vi ikke hørt omkvedet: «Mens beslutninger som angår oss blir tatt så må vi sitte på gangen.»

Jeg håper det kommer en tid da Norge, og vi nordmenn og samer, samler oss og manner seg opp til å nasjonalisere tilbake våre nasjonaleiendommer. Selvfølgelig uten å betale en eneste krone for å få tilbake våre rettmessige eiendeler.

Herr, Espen Barth Eide, bli sittende på gangen, både i Brussel og i Oslo, de som står bak utflaggingen av nasjonalverdiene passer best på gangen. Der bør de sitte disse som ikke hører på eget folk!

Snart er det 17. mai, og disse som har fått sin vilje til overdragelse av Norges gull kan klamre seg til talerstolene rundt i landet og skråle om frihet og selvstendighet og synge «Gud signe vårt dyre fedreland». Riktignok med falske stemmer!

aasenNorvald Aasen
Askvoll, 24.4.2018

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

FMIs aktivistar besøkte søre Sunnmøre
Tysdag 19. februar 2019


FMI aksjonerte i Gloppen
Søndag 10. februar 2019


Klistremerker i Bergen
Torsdag 7. februar 2019


Koordinert flygeblad-aksjon i Vårt Norge
Mandag 4. februar 2019


Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 129 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015