header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter og ulv

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

faktaDe som så Dagsrevyen mandags kveld (7/5-18), de fikk kanskje en liten aha-opplevelse om hvilken vei dette samfunnet går og hva dette eksperimentet ved å skifte ut nordmenn med helt andre "kulturer" vil komme til å koste oss. Nei ikke bare i penger, men i store problemer, bekymringer, lidelser og de kalde fakta som vi fikk servert på Dagsrevyen i kveld.

For nå angripes lærere i småskolen av småunger mellom 7 og 12 år. De slår, de biter, de spytter, de truer og de håner. Stort likere er det ikke for politiet stakkar, ja som blir angrepet med kniver, macheter og slagvåpen. Her er alderen litt høyere, 12 - 15 år, der omtrent samtlige er av utenlandsk opprinnelse.

Nei, det er ikke hudfargen som er problemet og fargen de har på håret. Å snakke om slikt, da er jo allerede diskusjonen over og man kan bare resignere og pakke sammen papirene. Nei, det er holdningene, latskapen, volden, stammekulturen, analfabetismen og fellesnevneren som ingen vil snakke om, nemlig Islam. Dette sniker myndighetene seg vekk fra i sin feighet, sin likegyldighet og sin ansvarsfraskrivelse.

Nei, norske politikere lytter ikke nedover (på folk flest) men de lytter oppover (på FN og EU) Det er nemlig de overnasjonale diktatorene de prøver å tilfredsstille. I hvert fall ikke velgere. For velgerne er bare et nødvendig onde som de gjerne hadde kvittet seg med om det var mulig. For vi er bare noe berme som de mener ikke forstår noen ting av broilergenerasjonen som de sjøl tilhører.

I boka "The strange death og Europa" er denne sakte ødeleggelsen av vår eget samfunn noe som berøres. For vi har nemlig fjernet vår bevissthet fra vår egen kultur og enhver tro og håp. Nå er det Darwin og sosialisme som råder grunnen. Selvfølgelig føler mange og ikke minst mange barn at noe er galt, der de har oppdaget hvor hult og fremmed alt er blitt. Der de mister sine røtter før de får mulighet til å gro...

Som en ekstrem motvekt, kommer så islam susende med sin ideologi forkledd som religion. Samt at den har løsningene på alle problemer og at den faktisk setter grenser moralsk, men bare tilsynelatende. Fri sex, fri drugs, fri abort og rocken roll, etc. er det som vårt råtne "demokrati" har å tilby etter at kristendommen er jaget ut av landet, slaktet i skoler og hjem. Og der kirkene står tomme, der prestene er blitt seremoni mestrer under barnedåp, konfirmasjon, bryllup og død.

Ja, vår egen bevisstløse åndelighet og at de oppvoksende generasjoner er frarøvet respekten for kristne idealer, gjør at de søkende unge ramler rett opp i islamgryta. Og hvor de allerede har begynt å konvertere, bare for ikke å bli slått, voldtatt og plaget. Noe som de også føler er feil, men det er akseptert og godtatt. De kommer uansett i konflikt med seg sjøl. Og hvorfor? Jo, fordi all angst og depresjon har sin årsak i at mennesker må velge mellom to onder. På fagspråket heter det Choice of conflict. Europa er nå på vei til å gå under på grunn av manglende respekt for varige og sanne verdier som de unge kan inkorporere i sin identitetsutvikling. Og dessverre, det finnes bare noen få botemidler, der de er avhengig av at voksne, foreldre, lærere og samfunnet forøvrig setter de KRISTNE VERDIER på plass igjen! Det kan ikke gjøres uten å FORBY islam i vårt samfunn! Og på de samme grunner som nazismen og andre ekstreme totalitære utskudd. Dersom ikke, så vil dette samfunnet ikke ha noe slags framtid. Og vi har dermed sett våre beste dager!

garfors 060914Amund Garfors
Narvik, 7.5.2018

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

FMIs aktivistar besøkte søre Sunnmøre
Tysdag 19. februar 2019


FMI aksjonerte i Gloppen
Søndag 10. februar 2019


Klistremerker i Bergen
Torsdag 7. februar 2019


Koordinert flygeblad-aksjon i Vårt Norge
Mandag 4. februar 2019


Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 313 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015