header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter og ulv

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

norske flagg 2Årets feiring av nasjonaldagen vil også i år bære preg av tiltak mot økt fare for terroranslag. Dette er en utvikling FMI forutså for over tretti år siden. Den eneste organisasjonen som var tidligere ute med å opplyse og advare, var Vivi Kroghs «Organisasjon mot skadelig innvandring i Norge», som eksisterte på 1970-tallet.

Dagens situasjon er skapt av norske politikere. Det er norske politikere som direkte har skyld i denne utviklingen. Det er norske politikere som har skyld i at det er utrygt å sende barna på skolen. Det er norske politikere som har skyld i at det er utrygt å gå en tur på butikken for å handle dagligvarer. Det er norske og vestlige politikere som har skyld i at det er utrygt å reise på ferie, selv i vårt eget land. Og ikke minst er det norske politikere som har skyld i at det er utrygt å feire Norges nasjonaldag, noe som har vært den største selvfølge i mange tiår.

De som har protestert mot masseinnvandringen har blitt demonisert og trakassert av myndighetene og av statsfinansiert pøbel. Myndighetene har tilpasset straffeloven slik at de som protesterer mot utviklingen kan dømmes i det norske korrupte rettssystem. Og myndighetene har også forandret Grunnloven slik at Norge er kommet under fremmed herredømme. Grunnlovsendringene har ofte blitt gjort med alminnelig flertall i stortinget, noe som er brudd på Grunnloven.

Myndighetene finansierer i tillegg media som bevisst sensurerer innvandringskritiske ytringer og interesseorganisasjoner som arbeider mot masseinnvandring og islamisering.

Situasjonen som nasjonen har kommet opp i er norske politikeres svikefulle verk. Landssvik av verste sort.

FMI ønsker medlemmer og sympatisører til lykke med nasjonaldagen, 17. mai!

royset 051014Bjørnar Røyset
Formann i FMI
Kristiansund, 17. mai 2018

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

FMIs aktivistar besøkte søre Sunnmøre
Tysdag 19. februar 2019


FMI aksjonerte i Gloppen
Søndag 10. februar 2019


Klistremerker i Bergen
Torsdag 7. februar 2019


Koordinert flygeblad-aksjon i Vårt Norge
Mandag 4. februar 2019


Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 130 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015