header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Brutal asylpolitikk med døden til følge 16. juli 2018.

Så er det skjedd igjen: Skiftende regjeringers brutale asylpolitikk har krevd et nytt dødsoffer. En tenåring i Vadsø ble lørdag knivstukket i hjel av en muslimsk asylsøker. Tidligere i sommer ble en asylinnvandret jente fra Afghanistan dømt for knivdrap på en butikkmedarbeider på Sørlandssenteret i Kristiansand. For et par uker siden ble det 20 år uoppklarte drapet på en kvinne i Sjøvegan i Troms oppklart. En muslimsk asylsøker er arrestert og siktet.

Det har gått slag i slag etter at asylsøkere og andre fjernkulturelle inntrengere ble sluppet løs på et vergeløst folk. I Haugesund øksehogg for noen år siden to muslimske asylsøkere en eldre kvinne til døde med den følge at Frelsesarmeen fikk et medlem mindre. En muslimsk asylsøker tok seg for fem år siden inn på bussen i Årdal og myrdet tre passasjerer underveis til Valdres. Valdresekspressen mistet selv noen år tidligere en sjåfør som på jobb ble knivmyrdet av en muslimsk asylant på vei til Fagernes.

Dette er bare spredte eksempler på den dødsbølgen som myndighetene har latt skylle over landet. Vi har ikke tall på drap begått av fjernkulturelle inntrengere ettersom mediene normalt skjuler mordernes bakgrunn. Drapet på butikkmedarbeideren i Vadsø lørdag var i så måte et unntak. Til og med NRK opplyste at den siktede er afghaner.

Det er ikke overraskende at muslimer i Norge begår så mange drap. De har stående ordre fra Muhammed, som i Koranen har beordret troende muslimer til å drepe de vantro. De er dessuten oppvokst en voldskultur, som de tar med seg og praktiserer i Norge. De er gjerne også kraftig indoktrinert fra hjemlandet til å forakte norsk kultur og norske verdier.

Det er drapsmenn og –kvinner som er skyldige, men ansvaret hviler på et annet nivå. Det er lettlurte politikere som har åpnet grensene for dem. Erna Solberg, Jonas Gahr Støre og Knut Arild Hareide er blant dem som har det politiske ansvaret for drapene. De ivrer etter å la enda flere muslimer få opphold i landet. De har intet lært. I den grad deres politiske hjerte banker, er det i første rekke for fremmede.

De ansvarlige blir aldri stilt til ansvar. Dagsrevyen intervjuet søndag kveld varaordføreren i Vadsø, men burde i stedet ha trukket Solberg, Gahr Støre og Hareide frem til mikrofonen og spurt: Ser du nå følgene av din egen politikk? Men det gjør mediene ikke. Vi har ikke lenger en kritisk presse, men maktkrypende medier.

I visse bydeler i Oslo er det nesten slik at skyting på åpen gate hører med til dagens, for ikke å si nattens orden. Karl Johans sidegater sperres av 17. mai for å hindre terror. Folk tvinges til å frykte for eget liv og egen helse. Folk må se seg over skulderen når de ferdes ute. Og verre blir det. Tallet på muslimer øker med et femsifret antall årlig. Det norske folk har ikke noe godt i vente av makthavere som viser større omsorg for inntrengere enn landets egne. Nordmenn fremmedgjøres i sitt eget land.

Spørsmålet melder seg om når nok er nok. Hvor mange flere nordmenn skal myrdes før de ansvarlige legger om politikken? Hvor mange flere ungjenter skal voldtas av inntrengere før de bestemmende myndigheter tar til vettet? Hvor mange flere norske liv skal ofres på politikernes hobbyalter før vern av det norske folk får første prioritet?

Norge fører en brutal fremmedpolitikk – brutal overfor det norske folk, vel å merke. Politikken gir blodige resultater, men makthaverne ser en annen vei.
De rigger i stedet til en politikk som vil gi enda mer av samme sorten.

Ragnar Larsen

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019


FMI informerte på Nordmøre
Torsdag 3. januar 2019


Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 149 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015