header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

politiemblemPolitiemblemet, med fascistsymbolet, som norsk politi bruker. Wikimedia Commons.

Norge er på vei mot fascisme og AFA (voldsvenstre) er en del av fascistene. Jeg selv er ikke i tvil om at politiker-kartellet fører krig mot sitt eget folk. Ja, det er utrolig, så utrolig at mange ikke tror det. Men se hva som skjer, vi skal være tolerant og tåle alt, også intoleranse. Gjør politiet noe effektivt mot innvandrergjenger som omringer, raner, banker opp og voldtar Norske ungdommer? Ikke det jeg vet.

Det er noen som sier vi har fått et nytt klasseskille, borgere og sivilborgere. Borgere er en del av the etablissment og ofte ansatt i offentlige etater. Politiet har sluppet unna med en del overtramp som en sivilperson aldri ville ha sluppet unna med. Nylig var det en trist hendelse i Sverige der en mann som hadde autisme og downs syndrom ble skutt og drept av politiet, En sivil person ville aldri ha sluppet unna noe sånt om han hadde påberopt seg nødverge aldri så mye.

Hvis en sivil mann blir angrepet av en kranglefant på byen og banker opp denne kranglefanten, da kan han bli straffet om han har drevet med kampsport/trening, for da har han misbrukt sine ferdigheter. Politiet skal være trent i både nærkamp og våpenbruk, da er det ganske inkonsekvent at de skal slippe unna når de misbruker sine ferdigheter. Politiet bør tvert i mot straffes hardere enn sivilpersoner.

saetherOlav Sæther
Kristiansund, 9.8.2018

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019


FMI informerte på Nordmøre
Torsdag 3. januar 2019


Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 150 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015