header

Foto over: Wikipedia.orgjente med skøyter

Vi arbeider for en lovgivning og en praksis som sikrer at Norge forblir en enhetlig nasjonal stat med basis i vår norske og kristne kulturarv og folkets historiske fellesskap.

Folkebevegelsen Mot Innvandring er en tverrpolitisk opplysningsorganisasjon som arbeider for å stoppe den fremmedkulturelle masseinnvandring til Norge.

Les mer om organisasjonen

Gi et bidrag til FMI, kontonr.: 0530.40.68169.

Vipps 43995

 

Den offisielle Twitter-kontoen til FMI: https://twitter.com/FMInnvandring

Første gang publisert i Norge Er Vårt nr. 2-2017.

Jonas Gahr Støre 174630 redig wikimedia commonsAp sin fører Jonas Gahr Støre. Wikimedia Commons.

Under fjorårets valgkamp fikk Jonas Gahr Støre mye oppmerksomhet om sin private formue. Støre har bl.a. investert i fond som ikke følger de etiske retningslinjene som norske myndigheter stiller til forvaltningen av Norges oljeformue. I tillegg eier han aksjer i et byggeprosjekt i Oslo som benytter seg av løsarbeiderkontrakter. Arbeiderne har heller ikke tariffavtale. I mai i år opplyste Støre til media at han ville selge seg ut av prosjektet, men seks dager før valget erkjente Støre at så ikke var blitt gjort. Er dette noe som Landsorganisasjonen (LO) synes er greit, moralsk sett, som årlig sponser Arbeiderpartiet økonomisk med flere millioner kroner? LO har ikke ønsket å kommentere saken.

Men det er ikke første gang Gahr Støre lyger til velgerne og Det norske folk.

Karikaturstriden
Under den såkalte karikaturstriden i 2006 presterer daværende utenriksminister Jonas Gahr Støre å fortelle til offentligheten at ingen store og toneangivende aviser i Norge hadde trykt karikaturen – bare en liten kristen publikasjon. Dette til tross for at Aftenposten, Dagbladet og Stavanger Aftenblad trykte karikaturen før Magazinet. I Dagsrevyen på NRK innrømmet Gahr Støre at han visste at det var storaviser som også hadde trykt karikaturen; likevel har han påstått at karikaturen ikke har vært på trykk i toneangivende norske aviser. Gahr Støre ga på TV en rotet, uforståelig uttalelse om dette. Men i alt rotet Gahr Støre presterte på TV måtte han innrømme at han vitterlig hadde sagt at ingen toneangivende norske aviser hadde trykt karikaturen. Men han visste at det ikke var sant.

Gahr Støre sine hemmelige samtaler med Hamas
Under et intervju i 2010 mellom TV2 og lederen for Hamas, Khaled Mashaal, fortalte Mashaal at han i 2007 hadde flere telefonsamtaler med daværende utenriksminister Jonas Gahr Støre. Dette i forbindelse med da Palestinerne forhandlet seg imellom om et felles regjeringsgrunnlag. Når så TV2 konfronterte Gahr Støre med dette, benektet han kontakten med Hamas og forsøkte i tillegg å stanse filmingen for så å ta opptaket på nytt. Etterhvert innrømmet Gahr Støre forholdet.

«Vaffelmøte» med Trine Skei Grande
Under en pressekonferanse dagen før sitt første ordinære landsmøte som leder for Arbeiderpartiet i 2015, avviste Jonas Gahr Støre kategorisk at han hadde samtaler med Venstres leder Trine Skei Grande om et eventuelt samarbeid om den såkalte «asylbarnsaken». Når en reporteren fra TV2 – mens pressekonferansen pågår – kontakter Venstres leder på Twitter, bekrefter Skei Grande at saken hadde vært tema under et såkalt vaffelmøte i mars 2015, stikk i strid med hva Jonas Gahr Støre nettopp hadde sagt. Gahr Støre forsøkte i etterkant av pressekonferansen, til TV2 sin reporter, på en svært rotete og lite troverdig måte å bortforklare det Skei Grande hadde sagt. Trine Skei Grand bekreftet i etterkant det hun hadde skrevet på Twitter, til TV2-reporteren.

Videre, Jonas Gahr Støre på Utøya nå i sommer. Der uttalte han seg kritisk til Sylvi Listhaugs oppfordring til norske lærere om å gi beskjed til myndighetene om asylsøkerbarn som reiser på ferie til hjemlandet. Men har han glemt sin egen partikollega Jens Stoltenberg, som i sin nyttårstale i 2012 oppfordret Det norske folk til å være «digitale nabokjerringer», for nettopp å følge med hva naboen o.a. foretok seg?

Så kan man spørre seg: Er de fleste politikere som Gahr Støre, notoriske løgnere, eller er han et særtilfelle? Har Norge bruk for slike? Ynkelighetens disipler. Stakkars folk!

royset 051014Bjørnar Røyset
Kristiansund, 21.8.2018

Du har ikke rettigheter til å poste kommentarer


Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Aktiviteter

aktivitet

Informasjon i Norheimsund
Fredag 11. januar 2019


FMI informerte på Nordmøre
Torsdag 3. januar 2019


Større informasjonskampanje er satt igang på Karmøy
Onsdag 12. desember 2018


Vellykkede FMI aksjoner
Onsdag 5. desember 2018


Flygeblad i Ålesund (m/film)
Fredag 2. november 2018

 

Gi et bidrag

FMI mottar ingen offentlig økonomisk støtte. For å utføre vårt arbeid er vi avhengig av pengebidrag fra medlemmer og sympatisører.

Les mer

Norge Er Vårt

Norge Er Vårt er FMIs medlemsblad og mottas som en del av medlemskapet.

Du kan abonnere uten å være medlem i FMI.

Les mer

Viktige nettaviser

politisk_ukorrektAlternativer til media som holder tilbake informasjon, ved hjelp av politisk korrekt sensur.

Please install and enabled plugin Vinaora Visitors Counter firstly

Vi har 90 gjester og ingen medlemmer på besøk.


 
Adresse: FMI, Postboks 70 Sentrum, 6501 KRISTIANSUND N. - E-post: fmi[at]fmi[dot]no - Telefon: 977 06 152 - Bank: Postbanken (DnB NOR Bank ASA) - Kontonr.: 0530.40.68169 - Vipps: 43995 - BIC-adresse: DNBANOKKXXX - IBAN-nr.: NO23 0530 4068 169 - Org.nr.: 994 552 554
FMI ©2006-2015